PRP-terapi styrker håret

PRP-terapi styrker håret

Platelet-Rich- Plasma – også kaldet PRP – bruges af mange fagfolk til at modvirke hårtab, gøre håret tykkere og fremme hårvæksten. Men selvom lægerne har kendt PRP-terapi siden 1980’erne, har forskningen i PRP været sparsom. Nyere forskning peger dog på, at PRP-terapi faktisk styrker håret.

PRP-terapi styrker håret hårtransplantation

Når du som kunde får en hårtransplantation på vores klinik i Istanbul, får du samtidig en indledende PRP-behandling af dit hår. Det er der en god grund til. For Platelet-Rich-Plasma (PRP) terapi har været kendt i lægekredse siden 1980’erne til behandling af forskellige tilstande som hårtab samt heling af sener, ledbånd og muskler. PRP-terapi træder stadig sine barnesko som behandling, og vi mangler tilstrækkelig mange videnskabelige studier på området. Men et nyere videnskabeligt studie konkluderer, at PRP- terapi virker mod hårtab og styrker hårets tæthed.

PRP-Behandlingen er simpel og tager ca. en times tid per gang. Lægen tager blod fra din arm med en kanyle. Han eller hun putter blodprøven i en centrifuge, som slynger blodet hurtigt rundt og derved adskiller blodets tre forskellige bestanddele:

Lægen opsamler den blodplade-rige plasma (Patelet-Rich-Plasma) i en kanyle, som han eller hun så injicerer i områder på hovedet, der hvor patienten mangler hår. Lægen gentager behandlingen 3-4 gange over en periode på 4-6 uger. Herefter kommer vedligeholdelsesbehandlinger hver 4-6 måned.

Selvom forskningen på området endnu er sparsom, gav et indisk studie i PRP-terapi lovende resultater. Forskere på Kashibai Navale Medical College anvendte PRP- terapi på en række forsøgspersoner mellem 20-40 år. Resultatet af en tre-måneders PRP-terapi var en væsentlig reduktion i hårtab samt en moderat forøgelse af hårmængden -og tætheden. Forskerne konkluderer selv, at PRP-behandlingen er lovende som middel mod hårtab og som middel til at styrke håret. Som videnskabsmænd savner de indiske forskere yderligere studier på området og flere forsøgspersoner.

Det opfordrer de til, for PRP-terapi er en enkel, lovende behandling til at styrke håret med ingen eller få bivirkninger.

Når du får din hårtransplantation på vores klinik i Tyrkiet, får du den første PRP-behandling med i prisen.

gratis online-konsultation

Du skal ikke påbegynde en PRP-terapi hvis du:

 

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings