Hvor gammel skal du være for en hårtransplantation? — Billig Hårtransplantation
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Hvor gammel skal du være for en hårtransplantation?

18 eller 88? Alle kan få en hårtransplantation. Men er du en ung mand under 25 skal du overveje at vente til hårtabet er taget af i slutningen af 20’erne

Hvor gammel skal du være for en hårtransplantation?

Hos Billig Hårtransplantation bliver vi kontaktet af unge mænd, som er trætte af deres høje tindinger og begyndende måne. De vil gerne have en hårtransplantation her og nu, så de kan leve ungdomslivet uden at føle sig hæmmet af hårtab. Og lad os slå fast med det samme: Er du over 18 kan du få foretaget en hårtransplantation. Og ofte med et godt resultat. Alligevel skal du tænke dig om. En tommelfingerregel siger nemlig, at er du under 25, så er det svært for lægen at overskue, hvor meget hår du kommer til at miste, og hvor dine ”permanente zoner” befinder sig.  Permanente zoner er selvsagt de områder, hvor du beholder håret. Når lægen kan vurdere, hvor meget af dit eksisterende hår, der er permanent, kan han eller hun mere præcist placere dit nye hår.

gratis online-konsultation

Hvis dit hårtab starter i slutningen af teenageårene eller starten af 20’erne, så kan du med fordel vente, til hårtabet er aftaget, før du får foretaget en behandling. For selvom dit transplanterede hår bliver siddende resten af livet, så kan du stadig miste det eksisterende hår. Er du under 25 og ked af dit hårtab, skal du derfor overveje.

  • Kan jeg vente med min hårtransplantation, til mit hårtab aftager (som regel i slutningen af 20’erne)?

Eller

  • Vil jeg have en hårtransplantation her og nu?

Der kan være gode grunde til at vælge at få behandlingen med det samme. Særligt hvis du er meget ked af at mangle dit hår. Men så skal du sandsynligvis forberede dig på, at du skal have en opfølgende behandling efter måske 4-5 år fra den første transplantation. Hvis du så om nogle år får brug for en yderligere behandling, får du rabat hos Billig Hårtransplantation. Men husk at det er svært for lægen at vurdere, hvor meget hår du yderligere vil tabe, hvis du er i starten af 20’erne.

Når det er sagt, så er det også vigtigt at understrege, at mennesker er forskellige. Så det er enormt svært at udtale sig skråsikkert om, hvordan det ideelle tidspunkt er for en hårtransplantation.  Der findes helle ikke nogen formelle grænser for, hvor gammel du kan være. Med alderen stiger risikoen for at du får sygdomme, der kan påvirke dine muligheder for at få en hårtransplantation. Har du f.eks. sukkersyge eller hjerteproblemer, er det vigtigt, at du konsulterer din egen læge, før du går videre med en hårtransplantation.  Den slags skavanker er mere almindelige, når du kommer op i årene.

gratis online-konsultation

Trustpilot

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hår-situation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28