Ofte stillede spørgsmål omkring en hårtransplantation
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Ofte stillede spørgsmål

Vi har herunder samlet en liste med de ofte stillede spørgsmål vi modtager.

Er resultaterne permanente?

Ja, resultatet af en hårtransplantation er permanent. Det transplanterede hår vil ikke blive tabt, fordi der overføres grafts fra et genetisk resistent område.

Vil resultatet se naturligt ud?

Ja, resultatet vil være helt naturligt at se på. De overførte grafts vil blive placeret i samme retning som det naturlige hår. Vores patienter kan style, farve og barbere deres transplanterede hår ligesom deres ikke-transplanterede hår (vi vil fortælle dig præcis, hvornår du kan begynde barbering, styling og farve dit hår efter hårtransplantation).

Gør hårtransplantation ondt?

Hårtransplantation udføres under lokalbedøvelse; du vil ikke føle nogen smerte under transplantationen. Du kan opleve svage smerter efter behandlingen, men det er tilladt at tage smertestillende piller efter anvisning. De fleste patienter har dog ikke behov at tage smertestillende piller efter hårtransplantation.

Hvornår vil min transplanterede hår begynde at vokse?

Det transplanterede hår vil begynde at vokse 10-12 uger efter hårtransplantation, alt afhængigt af patientens stofskifte. Efter omtrent et halvt år vil ca. 60% af hårene være vokset frem. Det transplanterede hår vil være tynd og fint i starten, men vil begynde at blive tykkere med tiden. Det kan tage op til 12-15 måneder før alt det transplanterede hår er vokset frem og blevet tykt.

Er der nogen ardannelse?

Nej, FUE giver ingen ar, men du vil opleve små skorpedannelser, der er helt normalt og de forsvinder igen.

Bliver hårtransplantationen udført på et hospital eller på en klinik?

Hårtransplantation vil blive udført på et privathospital, der er specialiseret i hårtransplantationer.

Er shampoo inkluderet i pakken?

En stor flaske “Revigen”, som har nok til omkring seks uger, vil blive udleveret til patienten. Alle smertestillende piller mm. er med i pakken og udskrives til patienten med anvisninger.

Hvad indeholder en efterbehandlingskonsultation?

Under efterbehandlingskonsultationen, som finder sted dagen efter hårtransplantation, bliver bandagen på donorområdet fjernet, og en medicinsk skum påføres. Modtagerområdet bliver undersøgt. Håret bliver ikke vasket under efterbehandlingskonsultationen. Efterbehandling og vaskeinstruktioner bliver forklaret i detaljer og eventuelle spørgsmål besvares. Instruktioner bliver også sendt via e-mail og patienterne kan stille deres spørgsmål både under og efter efterbehandlingskonsultationen.

Er der nogen man kan kontakte i timerne efter hårtransplantationen?

Vores patienter får et døgnnummer de kan ringe til i hastetilfælde.

Bliver håret barberet helt af?

Ja, håret bliver barberet af før hårtransplantation. Donorområdet bliver barberet for udvinding og modtagerområdet bliver barberet for høj tæthed under omplantning. Barbering sker på hospitalet, efter samtalen med lægen. Patienterne skal stoppe med at barbere deres hår en måned før hårtransplantation.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen er delt op i to, hvilket du betyder, at du vil betale et depositum i Danmark og betale det resterende beløb på klinikken. Depositummet dækker over alle omkostninger, der er i forbindelse med booking af hårtransplantation, kørsel, hotel samt administrationsgebyrer. Din aftale er først gældende, når du har indbetalt depositum her vil du få en bekræftelse på din booking. Depositummet bliver efterfølgende brugt i bookingprocessen ved reservation af læge, lægeligt personale, klinik, kørsel, hotel og diverse administrationsgebyrer. Ved fortrydelse er det derfor kun muligt at få depositummet tilbage hvis der er mere end en måned til behandlingsdatoen. Når der er mindre end en måned til behandlingsdatoen vil depositummet være brugt, da det er en del af det samlede beløb på 17.999, der udgør alle omkostninger i forbindelse med hårtransplantationen.

Tilbyder I rundture til seværdigheder?

Vi har partnerskaber med rejsebureauer, der tilbyder vores patienter all inclusive daglige byrundture. Receptionen på det tilknyttede hotel kan også give dig detaljerede oplysninger og tilmed tage imod din reservation, hvis du skulle beslutte at for at tage på sightseeing.

gratis online-konsultation

Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28