Ofte stillede spørgsmål omkring en hårtransplantation
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Ofte stillede spørgsmål

Vi har herunder samlet en liste med de ofte stillede spørgsmål vi modtager. Hvis du ikke kan finde, hvad du søger, ringer du bare til os.

Hvordan foregår behandlingen?

Du ankommer dagen før behandlingen og bliver hentet af vores chauffør i lufthavnen. Han kører dig til det 4-stjernede hotel Mirreberre, hvor du skal bo, mens du bliver behandlet. Efter en god nat søvn, bliver du hentet af vores chauffør og kørt til klinikken, hvor du møder din læge. Du får taget blodprøver, og lægen fortæller dig om operationen. Du får lejlighed til at stille spørgsmål og sammen med lægen bestemme, hvor dit nye hår skal være. Herefter bliver du klippet, lokalbedøvet, og operationen går i gang. Bedøvelsen gør dig afslappet, og du vil sandsynligvis føle, at tiden går hurtigt, selvom operationen tager ca. otte timer. Du kan lytte til musik eller podcasts og slappe helt af. Midt på dagen holder I en frokostpause, hvorefter lægen fortsætter arbejdet med at give dig håret tilbage. Efter operationen kører vores chauffør dig tilbage til hotellet. Du er nok stadig lidt påvirket af bedøvelsen, og vi anbefaler dig at holde dig i ro om aftenen. Dagen efter bliver du hentet på hotellet og kørt til kontrol og efterbehandling på hospitalet. Herefter kører chaufføren dig tilbage til hotellet. Du kan vælge at tage hjem eller blive en dag ekstra i Istanbul og opleve den smukke by. Chaufføren kører dig til lufthavnen, når du skal hjem.

Bliver håret barberet helt af?

Ja, håret bliver barberet af før hårtransplantation. Donorområdet bliver barberet for udvinding og modtagerområdet bliver barberet for høj tæthed under omplantning. Barbering sker på hospitalet, efter samtalen med lægen. Patienterne skal stoppe med at barbere deres hår en måned før hårtransplantation.

Hvem udfører hårtransplantationen?

Du bliver behandlet af uddannede læger med speciale i hårtransplantationer. Lægerne har mange års erfaring og er specialister i at skabe resultater, som du bliver glad for. Din transplantation foregår på et anerkendt privathospital i Istanbul bydelen Besiktas, som i 2017 vandt den prestigefyldte titel ”Patient Service Award” fra den anerkendte britiske vurderingsvirksomhed What Clinic.

Hvad indeholder en efterbehandlingskonsultation?

Til efterbehandlingskonsultationen fjerner lægen fjerner din bandage fra donorområdet, og påfører et medicinsk skum på området. Han eller hun undersøger også modtagerområdet. Håret bliver ikke vasket under efterbehandlingskonsultationen. Du bliver grundigt sat ind i, hvordan du skal behandle dit nye hår og hovedbunden, så du præcis ved, hvordan du efterbehandler og vasker dit hår i den kommende tid. Du får lejlighed til at stille spørgsmål, og alle dine instruktioner bliver også sendt til dig på e-mail.

Husk at du ALTID kan komme i kontakt med os, hvis du er usikker på noget eller har spørgsmål i alle faser af behandlingen.

Er resultaterne permanente?

Ja, resultatet af en hårtransplantation er permanent. Du taber ikke dit transplanterede hår, fordi håret kommer fra nakken, som er et såkaldt genetisk resistent område.

Vil resultatet se naturligt ud?

Ja, resultatet bliver helt naturligt at se på. De overførte hår bliver placeret i samme retning, som dit tilbageværende hår. Du kan style, farve og barbere dit transplanterede hår præcis på samme måde som resten af håret. (Du skal huske på, at der går lidt tid efter hårtransplantationen, før du kan begynde at barbere, style og farve dit nytransplanterede hår. Det giver vi dig en grundig rådgivning om).

Gør hårtransplantation ondt?

Nej, du er lokalbedøvet under hårtransplantationen, så du kommer ikke til at mærke noget. Efter behandlingen kan du opleve svage smerter, men et mildt smertestillende middel som Panodil vil i langt de fleste tilfælde være nok til fjerne ubehaget. De fleste af vores patienter har ikke behov for smertestillende midler efter en hårtransplantation.

Hvornår vil min transplanterede hår begynde at vokse?

Det transplanterede hår begynder at vokse 10-12 uger efter hårtransplantation, alt afhængigt af dit stofskifte. Efter omtrent et halvt år vil ca. 60% af hårene være vokset frem. Det transplanterede hår vil være tyndt og fint i starten, men bliver tykkere med tiden. Det tager typisk 12 til 15 måneder, før du kan se det helt færdige resultat, og håret er blevet tykt.

Får jeg ar?

Nej, FUE behandlingen giver ingen ar. Lige efter operationen vil du få nogle små sårskorper. Det er helt normalt, og de forsvinder igen efter 8-10 dage. FUE står for ”Follicular Extraction Unit” og er en forholdsvis ny metode til at transplantere hår. Metoden blev først beskrevet i 1988 og er i dag den førende metode til at transplantere hår. Med en kanyle flytter lægen hårsækkene fra donorområdet til området med manglende hår. Metoden er både væsentlig mere effektiv og mindre invasiv end den traditionelle FUT metode, hvor man fjerner striber med hår ad gangen. Som patient heler du utrolig hurtigt efter behanling med FUE teknikken, og du vil ikke efterfølgende kunne se, hvor håret er taget fra nakken.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen er delt op i to dele. Først betaler du et depositum i Danmark, og dernæst og betaler du det resterende beløb på hospitalet. Depositummet dækker over alle omkostningerne i forbindelse med booking af hårtransplantation, kørsel, hotel samt administrationsgebyrer. Din aftale er først gældende, når du har indbetalt depositum. Efter du har indbetalt depositummet, får du få en bekræftelse på din booking. Hvis du fortryder din bestilling, kan du få dit depositum tilbage, hvis der er mere end 31 dage til behandlingsdatoen. Hvis du overskrider denne tidsfrist, kan vi ikke tilbagebetale depositummet, da pengene går til at booke operationsstue og håndtere de administrative opgaver i forbindelse med transplantationen.

Hvordan skal jeg behandle mit hår efter operationen?

Du får en grundig instruktion i, hvordan du behandler dit hår efter operationen af hospitalet. Både mundtligt og efterfølgende på mail. Vi sørger også for at hjælpe dig med råd og vejledning, når du kommer hjem. Hovedreglen er, at du skal slappe af de første fire uger efter operationen. Ikke dyrkesport eller solbadning, men give hårbunden og hårene en måned til at komme sig. Du skal heller ikke gå med hue eller hat og huske at behandle hovedet nænsomt. Du får en stor flaske Revigen specialshampoo med fra hospitalet og alle andre produkter, som er nødvendige for at sikre håret de bedste betingelser den første tid efter operationen. Du får selvfølgelig også smertestillende piller mm. Med fra hospitalet.

Kan jeg kontakte Billig Hårtransplantation før, under eller efter hårtransplantationen?

Du kan altid fange os på vores sædvanlige telefonnummer, hvis du har spørgsmål eller brug for assistance. Du får også et døgnnummer, du kan ringe til i hastetilfælde.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål i løbet af det første år efter operationen?

Så kontakter du os bare på vores sædvanlige telefonnummer. Det koster ikke noget, og vi vil meget gerne hjælpe dig.
Vi følger dig gennem hele det første år og kontakter dig 3, 6, 9 og 12 måneder efter operationen for at høre, hvordan det går med dit nye hår, og hvordan du oplever tiden efter operationen.

Hvordan passer jeg bedst på mit hår i årene fremover?

Billig Hårtransplantation har udviklet en abonnementspakke med alle de produkter, som vil styrke dit hår, så du hele livet igennem har et godt, smukt og sundt hår. Husk at du ikke alene skal passe på dit transplanterede hår, men også styrke resten af dit hår.

Hvis du har købt en hårtransplantation hos os, får du 20% rabat på vores hårpakke, som kommer fire gange om året.

Tilbyder I rundture til seværdigheder i Istanbul?

Vi har partnerskaber med rejsebureauer, der tilbyder vores patienter all inclusive daglige byrundture. Receptionen på det tilknyttede hotel kan også give dig detaljerede oplysninger og tilmed tage imod din reservation, hvis du skulle beslutte at for at tage på sightseeing.

gratis online-konsultation

Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian
Trustpilot

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hår-situation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28