3 gode grunde til at få en hårtransplantation i Tyrkiet

3 gode grunde til at få en hårtransplantation i Tyrkiet

Overvejer du at få udført en hårtransplantation, kan det være en god idé at undersøge markedet først. Der er nemlig flere tusinde kroner at spare, hvis du får foretaget en hårtransplantationen i Tyrkiet fremfor i Danmark.

Hårtansplantation i Tyrkiet

Hvorfor vælge en hårtransplantation i Tyrkiet?

Du tænker måske det ville være lettere i Danmark, men der er faktisk flere gode grunde til at vælge en klinik i Tyrkiet. Vi har udvalgt de 3 bedste nedenfor.

1. Under halv pris i forhold til Danmark

Sammenligner du priserne i Danmark og i Tyrkiet kan du spare over 50 % på en hårtransplantation i Tyrkiet. I Danmark kan prisen på en hårtransplantation hurtigt snige sig op på 50.000 kr., da prisniveauet ligger højere i Danmark. I Tyrkiet er prisen for en hårtransplantation kun 17.999,- for en session.

2. Professionelle læger

Hårtransplantationen i Tyrkiet bliver udført af professionelle læger, der dagligt udfører hårtransplantationer og har mange års erfaring. Det sikrer dig det bedste resultat. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, der er med dig under hele forløbet, så du er i trygge hænder.

3. Flot resultat

Med en hårtransplantation udført i Tyrkiet får du et flot og naturligt resultat. Behandlingen er skånsom mod hovedbunden og med den populære FUE metode anvender vi dit eget hår, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Sådan får du en billig hårtransplantation i Tyrkiet

Hos Billig Hårtransplantation tilbyder vi en smart pakkeløsning, hvor vi sørger for det hele. Pakken inkluderer transport, hotel, kontaktperson og behandling i Istanbul for kun 17.999,- Læs mere her

Vil du også have en hårtransplantation i Tyrkiet? Kontakt os på tlf 71 70 90 28 og få svar på dine spørgsmål eller book en tid. Vi glæder os til at høre fra dig.

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings