Hårtransplantation i Tyrkiet

Hårtransplantation i Tyrkiet

Når du har besluttet dig for en hårtransplantation og skal vælge klinik, kommer ”tryghed” med garanti højt op på din ønskeliste. Selvom en hårtransplantation er et minimalt invasivt indgreb, er det stadig en operation. Så du skal selvfølgelig være tryg.

Grunde til at vælge hårtransplantation i Tyrkiet

Mange af vores kunder spørger derfor, om det er lige så trygt at få foretaget en hårtransplantation i Istanbul som i Danmark. Svaret er, at det efter vores mening er mere trygt på vores klinik i Istanbul. Hvorfor? Svaret er, at det efter vores mening er mere trygt på vores klinik i Istanbul. Hvorfor? Fordi vores tyrkiske læger er ekstremt erfarne og fagligt dygtige. I Danmark laver man kun en brøkdel af de hårtransplantationer, som lægerne i Istanbul udfører hvert år.  Så vores tyrkiske læger har meget mere praktisk erfaring end lægerne herhjemme. Eksperter vurderer, at tyrkiske læger kan høste og flytte flere grafts per behandling end deres europæiske og amerikanske kolleger, fordi de tyrkiske har større erfaring.

Det er også derfor, at danske klinikker inviterer udenlandske læger op til Danmark for at lave indgrebene på deres kunder. Så får du en høj kvalitet, men til meget højere priser end i Istanbul.

Tyrkiet har investeret massivt i landets sundhedssektor i de sidste ti år. Det smitter af på hele sektoren, og dermed også på de ca. 400 klinikker, som udfører hårtransplantationer i Istanbul. Det er imidlertid klart, at der er forskel på kvaliteten, og du skal aldrig vælge en af de uautoriserede klinikker. Vores klinik vandt i 2017 Client Service Award hos det velanskrevne internationale sammenligningssite What Clinic.

Hvorfor du skal vælge vores klinik til din hårtransplantation

  • Verdensklasse service på hospitalet
  • Højt kvalificerede og certificerede læger
  • Den mest avancerede teknologi
  • Bedste fremgangsmåde og anerkendte behandlingsmetoder
  • Sikkert og trygt
  • Eksperter i FUE-behandlinger
  • Høj hygiejnestandard
  • Dokumenterede resultater

Miniferie og hårtransplantation

Hvorfor ikke få en miniferie ud af din hårtransplantation? I vores pakkeløsning får du tre overnatninger på luksushotel. Så hvorfor ikke bruge den ekstra dag til at opleve Den Blå Moske, Hagia Sophia, Den Gamle Bydel, Den Store Bazar eller en af de meget billige, men fremragende tyrkiske restauranter? Istanbul er ikke alene et verdenscentrum for hårtransplantationer. Byen ligger bogstavelig talt midt mellem Europa og Asien og har været en kulturel og politisk magtfaktor i regionen. Først som Byzans, hvor byen fremmede kristendommen, så som Konstantinopel fra 1453 og fra 1923 som Istanbul. Byens historiske center er et UNESCO’s verdensarvsområder, og byen var i 2015 verdens femte mest populære turistmål. Du forstår det, når mørket sænker sig, og Bosborusbroens røde lys tændes.

Istanbul er også motoren i Tyrkiets økonomi og står for 27% af Tyrkiets bruttonationalprodukt.

Dyk ned i verdenshistorien, mens du får styrket selvtilliden med nyt hår på en af Istanbuls førende klinikker. Indbyggerne er venlige og servicemindede og en spændende blanding af østens traditioner og vestligt udsyn.

Erfaringer fra Tyrkiet

I Istanbul tilbyder mere end 400 klinikker hårtransplantationer. Nogle klinikker skilter med priser ned til ca. 5000 danske kroner. Disse klinikker skal du være varsom med. Vores klinik er anerkendt for sit kvalitetsarbejde, og vores kunder har også meget godt at sige om deres ophold i Istanbul og behandling på klinikken. Du kan læse om deres oplevelser her og se før/efter billeder her. Vi har kunder fra hele Skandinavien, fra England, Tyskland og Spanien. Men også kunder så langt væk fra som USA.

Hør mere om hårtransplantation i Tyrkiet

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om hårtransplantation på vores klinik og helt uforpligtende snakke med dig om, hvad lige præcis du kan forvente dig af en hårtransplantation på vores klinik. Du er velkommen til at ringe i dag. Men endnu bedre: Hvad med om du udfyldte vores online formular? Det tager dig fem minutter. Også selvom du skal tage tre billeder af dit hår. Forfra, fra oven og fra nakken. Så har vi et supergodt grundlag at snakke ud fra. Vi deler dine billeder med vores læge og ringer dig efterfølgende op – eller skriver til dig, hvis du foretrækker det – og fortæller dig om præcis dine muligheder, hvor mange grafts du skal have flyttet mm. Vi glæder os til at give dig håret tilbage.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings