FUE Hårtransplantation

FUE hårtransplantation

FUE hårtransplantation er den førende teknik indenfor hårtransplantationsmetoder og den der bliver udført på klinikken i Istanbul, Tyrkiet. FUE hårtransplantation er en enkel procedure, hvor dine egne hår bliver overført fra donorområdet til modtagerområdet uden brug af skalpeller og uden at efterlade ar.

Fordelene ved FUE hårtransplantation

  • Ingen sting eller ar: donorområdet virker uændret inden for nogle uger
  • Naturligt udseende og permanent resultat
  • Enkel transplantation under lokalbedøvelse
  • De fleste vender tilbage til arbejde et par dage efter transplantationen

Fordelene ved FUE hårtransplantation

Generelt om FUE hårtransplantation

Follicular Unit Extraction (FUE) er en hårtransplantationsteknik, hvor levedygtige hårsække enkeltvis bliver fjernet fra patientens donorområde, oftes baghovedet eller siderne af hovedet, og derefter individuelt transplanteres til modtagerområde, hvor der er skaldede pletter eller tyndt hår. Siden 2002 er FUE metoden blevet brugt og er den mest avancerede og anerkendte metode til hårtransplantationer, fordi den er meget skånsom og giver et naturligt resultat.

Når man får foretaget FUE hårtransplantation kaldes de hår, der transplanteres ‘grafts’ og det er dine egne hår, som vokser naturligt i grupper af én til fire hår. I FUE er grafts ekstraheret ved anvendelse af et præcisionsinstrument. Instrumentet bliver placeret over håret i donorområdet, ekstraheret og transplanteret til modtagerområdet, derefter justeres retningen for et naturligt resultat.

Grafts, som bliver transplanteret kommer oftest fra bagsiden og/eller siderne af hovedet, som kaldes donorområdet. Det samlede antal hårsække på hovedet ændrer sig ikke efter hårtransplantation – med andre ord er det en overførsel. Det er derfor meget vigtigt at ekstrahere omhyggeligt, uden at ødelægge donorområdet, så det stadig ser flot ud. Vores dygtige læger er specialiseret i hårtransplantationer samt at sørge for at donorområdet kommer til at synes uændret.

Generelt i Tyrkiet bliver der udført flere hårtransplantationer om dagen, end der gør i Danmark om året. Så hvis du søger certificerede læger, der har mange års erfaring og er specialiseret i FUE, så er vores klinik i Istanbul det rette sted for dig!

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings