hårtransplantation resultater

Hårtransplantation resultater

Nedenfor har vi samlet en række udtalelser og billeder fra nogle af vores kunder. En hårtransplantation er en stor beslutning. Det er dit udseende, vi taler om. Derfor det er vigtigt, at du føler dig helt tryg i dit valg af klinik. Vi sætter dig gerne i forbindelse med nogle af vores kunder, som har fået en hårtransplantation på vores klinik. Så du kan få det bedst mulige grundlag til at træffe den rigtige beslutning for dig.

Andreas

Peter

Christian

Luiz

Johnny

Casper

Thomas

Martin

Nayeem

“Et fantastisk højt niveau”

Jeg rejste til Istanbul for at få en hårtransplantation. Der er nu gået seks måneder efter min hårtransplantation, og resultatet er endnu bedre, end jeg havde turdet håbe på. Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for, at jeg besluttede mig for en hårtransplantation. Jeg er samtidig glad for, at jeg valgte Billig-hårtransplantation, som har været meget professionelle i hele forløbet. Hospitalet i Istanbul havde et fantastisk højt niveau, og både læger og sygeplejersker var utrolig kompetente. Jeg vil også rose min kontaktperson Rabia. Hun var utrolig servicemindet fik mig til at føle mig tryg under hele forløbet.

Nayeem, 43 år

Gert

“Det er gået over alt forventning”

Så er der gået 11 måneder, siden jeg fik mit nye hår. Det er gået over alt forventning, og jeg er meget tilfreds. Jeg synes stadig, at jeg kan mærke nogle nye ”skud” komme op.

Gert, 50 år

Christian

“Jeg har ikke fortrudt”

Det her er det bedste, jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse, og Lars fra billig-hårtransplantation.dk har været en opløftende oplevelse. Lige fra dag ét, hvor vi talte om muligheder, til de opfølgende samtaler i ugerne efter indgrebet. Det var et stort skridt for mig at rejse til Tyrkiet og få foretaget et kosmetisk indgreb, men jeg har ikke fortrudt!

Christian, 32 år

Alexander

“Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænde”

Jeg fik min transplantation i sommeren 2017, og derfor er det stadig meget nyt for mig i skrivende stund. Indtil videre synes jeg, at forløbet har været super godt, og jeg har følt mig velkommen og tilpas hele tiden. Især op til selve hårtransplantationen følte jeg at billig-hårtransplantation.dk var meget opmærkesomme på mig og mine behov. Selve operationen foregik upåklageligt. Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelige resultat.

Alex, 28 år

“Alt gik efter planen”

Kommunikationen med Billig-Hårtransplantation har været supergod. Fra første dag jeg kontaktede dem for at planlægge min operation og frem til efterbehandlingen. Lars fra Billig-hårtransplantation skrev og ringede både før og efter operationen for at sikre, at alt gik efter planen – dette er yderst betryggende. Min ankomst til Istanbul juni 2017 gik præcis efter planen, og min kontaktperson Rabia var utrolig imødekommende og venlig – jeg følte hele tiden, at jeg var i gode hænder. Selve hårtransplantationen var smertefri, men der kom som forventet lidt hævelse de første dage efter operationen, hvilket er helt normalt. Allerede dagen efter hårtransplantationen kunne jeg se min nye hårgrænse, og nu ser jeg frem til de kommende måneder for at se udviklingen, som jeg er utrolig optimistisk omkring. Jeg kan klart anbefale Billig-hårtransplantation og deres klinik i Tyrkiet

Amin, 30 år

“… giver en anbefaling på 5 ud af 5*”

Har selv været igennem turen for 3 uger siden, og må sige at personalet i Tyrkiet var meget professionel og yderst serviceminded. Jeg er yderst tilfreds med resultatet, og giver en anbefaling på 5 ud af 5*

Tahir, 43 år

“Jeg har fået mine forventning fuldt ud indfriet”

Jeg fik udført en hårtransplantation i begyndelsen af 2016. Nu er mit hår vokset ud og jeg er utrolig glad for resultatet og jeg har fået mine forventning fuldt ud indfriet. Behandlingen var smertefri og jeg blev informeret om hver detalje og mit hår begyndte at vokse efter ca. tre måneder, som jeg fik at vide. Jeg er tilfreds med oplevelsen og resultaterne.

Omar, 29 år

“Lægerne på hospitalet og Rabia fik mig til at føle mig meget komfortabel”

Jeg vil helt sikkert anbefale andre at få udført en hårtransplantation på Billig-Hårtransplantations klinik i Istanbul. Min kontakt Rabia var meget nyttig før og efter behandlingen. Hun kontrollerede altid, at jeg var ok og var altid tilgængelig, hvis jeg havde spørgsmål. Lægerne på hospitalet og Rabia fik mig til at føle mig meget komfortabel. Under behandlingen var lægerne meget opmærksomme på, at jeg havde det fint, og de gjorde et fremragende arbejde. Vil bestemt anbefale hospitalet til andre, der påtænker at få udført en hårtransplantation.

Paul, 35 år
Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings