Vejledning efter hårtransplantation — Billig Hårtransplantation
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Vejledning efter hårtransplantation

Medicin

Cipro: En gang dagligt, om morgenen, efter morgenmaden.

Prednol: To tabletter, om morgenen. Hvis du ikke oplever ekstrem hævelse, kan du stoppe med disse på fjerdedagen.

Avil: Benyttes hvis og når der må være kløen. Tages en time før sengetid (Bivirker døsighed. En om dagen er tilstrækkelig).

Hårvask i den første uge efter hårtransplantationen

(Note: Det er kun donorområdet, der må vaskes i den første uge. Der hvor du har fået transplanteret hår, må først vaskes en uge efter hårtransplantationen.

Det anbefales at vaske med lunkent vand, og hårvasken bør ikke vare længere end fem minutter.

 • Panthenol Spray skal benyttes på donor- og modtagerområdet i de første 7 dage efter operationen. Ingen andre produkter inkl. shampoo bør benyttes i den første uge efter operationen.
 • Panthenol Spray bør appliceres på donorområdet og modtagerområdet.
  Vent i ca. 45-60 minutter før du vasker håret.
 • Rens cremen ud af håret med lunkent vand.
 • Tilfør shampoo på donorområdet (bagsiden af hovedet) ved at massere det i. Brug venligst ikke shampoo på modtagerområdet. Derudover bør du ikke røre, skrubbe eller massere modtagerområdet.
 • Rens herefter håret med lunkent vand.
 • I den første uge efter transplantationen bør du ikke tørre hovedet efter vask. Brug ikke håndklæde eller papir på modtagerområdet.
 • Vær venligst yderst nænsom den første uge. Efter en uge vil folliklernes rødder være plantet.
 • Donorområdet skal betragtes som et sår, jo mere du masserer det, jo bedre. Forøget blodcirkulation vil hjælpe såret med at hele hurtigere.

Hårvask en uge efter transplantationen

 • Nu kan du bruge shampoo, og begynde at massere modtagerområdet. Dog bør du ikke skrubbe, og skal derudover være forsigtig med neglene.
 • En lille opsummering: Den første uge, er der hvor modtagerområdet er mest følsomt og sårbart. Brug kun forsigtig berøring. Ingen shampoo, ingen massage, ingen tørring af hovedet med håndklæde eller papir. På denne første uge vil de plantede grafts vokse sig stærkere.
 • Sårskorpe vil opstå (ligesom skæl), og vil falde af under hårvask. Dette er helt normalt.
 • Vi vil anbefale at bruge en shampoo af høj kvalitet i minimum 6 måneder. Du kan eksempelvis bruge Revigen, Priorin eller Bioderma (Eller en hvilken som helst anden shampoo mod hårtab, af høj kvalitet. Spørg evt. På apoteket) Du kan også starte med at bruge ”Biotin” (Vitamin H). Du kan starte med dette ca. tre uger efter hårtransplantationen (en gang dagligt). Dette er dog helt valgfrit.

Vigtig information

 • Ingen berøring, ingen skrubning, ingen massering af modtagerområdet i otte dage efter hårtransplantationen. Brug venligst ingen form for håndklæde eller papir efter hårvask.
 • Ingen højenergisk aktivitet, ingen sauna, ingen pool, ingen solbadning inkl. solarie i minimum tre uger efter behandlingen.
 • Kontakt os endelig hvis du er i tvivl omkring nogen form for aktivitet, der er tilladt i denne periode.
Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian
Trustpilot

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hår-situation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28