Hårtransplantation - Før, under og efter hårtransplantationen
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Hårtransplantation

Vi har sammensat en pakkeløsning til dig og på denne side finder du en detaljeret beskrivelse af, hvad du skal være opmærksom på før din hårtransplantation, hvad der sker under selve transplantationen og hvad du kan forvente i tiden efter transplantationen. Da hårtransplantationen bliver udført af specialister i Tyrkiet skal du have et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder.

Før en hårtransplantation

Når du har udfyldt vores formular om en gratis og uforpligtende online-konsultation kontakter vi dig blandt andet, fordi vi gerne modtage billeder af dit hår, så vi kan danne os et overblik. Vi ønsker se tre ting; hvor stærk donorområdet er, hvor bredt modtagerområdet er og hvor tykke hårsækkene er. Hvis donorområdet er stærk og modtagerområdet ikke er for bredt, så er det ideelt for hårtransplantation. Hvis det er omvendt kan det være, at patienten får brug for to sessioner (med mindst 6-8 måneders mellemrum). Desværre kan det andre gange betyde, at patienten ikke er egnet til en hårtransplantation.

Hårtransplantation

Der er nogle forbehold og en række ting du skal tage højde for i tiden op til transplantationen. Alt dette vil blive forklaret nærmere, men det vigtigste ting er, at du ikke ryger, drikker koffeinholdige drikke og alkohol tre dage før hårtransplantation. At du ej heller tager multi-vitaminer, enhver form for kosttilskud eller steroider i ugen op til transplantationen. Smertestillende piller (såsom panodiler) og urtemedicin bør også undgås. Det er også vigtigt, at du ikke bruger shampoo, balsam eller lotion mod hårtab i tiden op til transplantationen.

Betalingen vil blive delt op i to, hvor af den ene betaling vil være et depositum du betaler før afrejsen og resten af beløbet vil ske på klinikken i Istanbul. Depositummet du betaler i Danmark dækker omkostningerne ved selve hårtransplantationen og booking af hotel, kørsel mm.

Dagen, hvor patienten lander i en af Istanbuls lufthavne vil han blive mødt af vores chauffør og kørt direkte til hotellet. Dagen før transplantationen er det en god idé at prøve at få en god nats søvn. Når du møder frisk og veludhvilet på klinikken skal du have en skjorte eller sweater med lynlås eller knapper på. På den måde undgår du at skade dit hoved ved et uheld, når du tager tøj af og på efter transplantationen. Husk, at du ikke må barbere eller klippe dit hår før transplantationen. Dit hår bliver barberet på hospitalet i forbindelse med hårtransplantationen.

gratis online-konsultation

Hårtransplantation behandling

På selve dagen for hårtransplantationen vil vores chauffør hente patienten og køre ham til hospitalet. Hårtransplantation tager mellem 7-9 timer. Patienten vil være på hospitalet indtil sidst på eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Efter hårtransplantation er afsluttet, vil patienten blive kørt tilbage til hotellet.

Hårtransplantation behandling

Det første, der sker på hospitalet er en amtale mellem patienten og lægen, der udfører hårtransplantationen. Her får patienten en detaljeret beskrivelse af, hvordan hårtransplantation bliver udført og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Sammen vil vi beslutte, hvor den nye hårgrænse skal være. Herefter tages der en blodprøve, som vil blive testet med det samme. Resultaterne på blodprøven kommer efter 30-40 minutter.

Der betales kontant på hospitalet efter samtalen med lægen (i tilfælde af betaling med kreditkort, er der en stigning på 8%). Vi råder til, at du betaler kontant på klinikken, da det er den billigste løsning.

Efter samtalen vil patienten blive barberet og selve hårtransplantationen vil begynde. Hårtransplantation vil blive udført under lokalbedøvelse. Patienten vil også få noget beroligende, så han hviler behagelig, afslappet og døsig under hele hårtransplantation. Transplantationen er minimalt invasiv, hvilket betyder, at der ingen skalpeller eller sting er en del af metoden. Efter transplantationen bliver patienten kørt tilbage til hotellet.

gratis online-konsultation

Efter en hårtransplantation

De første tre nætter efter transplantationen vil vi bede patienten om at sove i en forhøjet position, for at undgå eller mindske hævelse. Hvis der opstår hævelse, vil det forsvinde inden for et par dage. Patienten kan gå ud næste dag, men der er dog nogle begrænsninger, såsom ingen kraftudfoldelser. Desuden skal man beskytte sig mod regn og direkte sollys i mindst tre uger. Du må ikke indtage alkohol eller tage vitaminer, panodiler, ibuprofen eller lignende i dagene efter transplantationen. Alt dette vil blive forklaret i detaljer. Plejen efter hårtransplantationen er enkel og kan udføres af alle. Du må ikke vaske dit hår i to dage efter transplantationen. På hospitalet vil du blive instrueret i, hvordan du skal vaske dit hår og hvilke ting du skal tage højde for efter transplantationen.

Efter en hårtransplantation

Efterbehandlingsinstruktioner kan ikke understreges nok. De første to uger vil det transplanterede hår være sårbart og skal have tid inden det bliver stærkt.

Hvad du kan forvente i tiden efter en hårtransplantation

Hævelse kan forekomme 2-4 dage efter transplantationen, og er helt normalt. Du kan afhjælpe hævelse ved at sove i en forhøjet position. Infektioner er sjældne og kan undgås, det er derfor vigtigt, i de første to uger efter transplantationen, at undgå at udsætte hovedbunden for snavs og røre hovedbunden uden at have vasket hænderne grundigt.

Der vil blive dannet skorper på hovedbunden 24-72 timer efter transplantationen. Dette er normalt og de vil forsvinde igen inden for 8-10 dage. Du må ikke kradse eller klø dig i hovedbunden. Nogle gange kan der forekomme mindre blødninger, en meget blid kompression kan påføres med et rent håndklæde eller papirserviet. Herefter vil blødningen stoppe efter ca. 10 minutter.

Se vores efterbehandlings guide

Der vil være ‘CHOK TAB’ 2-8 uger efter indgrebet. Dette er også helt normalt og bør heller ikke give grund til bekymring. Det transplanterede hår vil begynde at vokse efter 3-6 måneder. Det kan tage op til 9 måneder til et år for at se endelige resultat.

gratis online-konsultation

Summary
recipe image
Recipe Name
Billig Hårtransplantation
Author Name
Published On
Preparation Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 28 Review(s)
Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian
Trustpilot

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hår-situation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28