Hårtransplantation pris

Prisen på en hårtransplantation

Hårtransplantationens pris er selvfølgelig et vigtigt element, når du skal bestemme dig for en at få håret tilbage. Hos os får du markedets bedste kvalitet OG samtidig en lav pris. Det skyldes flere ting. Omkostningerne i Tyrkiet er lavere end i Danmark, og vi har også valgt at sætte vores priser lavt for at så mange som muligt kan få råd til en hårtransplantation. Køber du vores pakkeløsning er alt planlagt for dig. Du skal blot købe din flybillet selv. Alt andet er inkluderet.

Pakken koster 19.995,- og du får:

  • Et naturligt og permanent resultat med den høj avancerede FUE-teknologi
  • PRP-behandling for at styrke håret yderligere
  • Hår fra ”safe zones” på hovedet, der gror hele livet
  • Smertefri behandling uden sting eller ar
  • Op til 4500 grafts transplanteret i en behandling
  • 3 overnatninger på 5-stjernet hotel inkl. morgenmad
  • Transport fra lufthavn, hotel og hospital
  • Fast engelsktalende kontaktperson under dit ophold
  • 24/7 kontakt til os i Danmark under forløbet

Når du beslutter dig for at få en transplantation på vores klinik, sørger vi for alt. Du skal bare bestille din flybillet, så tager vi os af resten. Du får markedets bedste kvalitet til en meget lav pris og garanti for tryghed og god service.

Hvordan foregår hårtransplantationen på vores tyrkiske klinik

Vi tager hånd om dig fra start til slut. Lige så snart du forlader lufthavnen ved din ankomst. Alt er planlagt. Du kan nøjes med to nætter eller tage tre for den samme pris og få en miniferie ud af det. Din partner kommer gratis med på hotellet. Dagen efter bliver du behandlet og på dag 3 kommer du til kontrol på vores hospital og chaufføren kører dig til lufthavnen eller tilbage til hotellet, hvis du vælger at tage en ekstra dag i Istanbul. Før du ved af det, er du tilbage i Danmark med en ny hårlinje og forøget selvtillid.

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om noget vedrørende din hårtransplantation, er du meget velkommen til at ringe til os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med alle dine spørgsmål og sørge for, at du får en fantastisk oplevelse i Istanbul og nyt hår, der holder livet ud.

Ring til os i dag på telefon 7170 90 28 eller skriv til os på info@billig-hårtransplantation.dk

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings