Hårtransplantation – Alt den vigtigste viden

Behandling – Før, under og efter hårtransplantationen

Når du beslutter dig for en hårtransplantation, har du sikkert en masse spørgsmål. Her kan du læse om vores behandling før, under og efter din hårtransplantation på vores prisvindende klinik i Istanbul. Husk at du skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder, hvis du vil ned til vores fremragende læger og få dit hår tilbage.

Før en hårtransplantation

Første skridt på vejen mod dit nye hår er at udfylde vores formular om en gratis og uforpligtende onlinekonsultation. Sammen med spørgsmålene beder vi dig om at uploade tre billeder af dit hår. Vi skal se din hårlinje (forfra) Vi skal dit hår på toppen (ovenfra) og vi skal se dit donorområde (nakken). Hvis du oplever problemer med at uploade billederne, kan du også sende dem til os på info@billig-hårtransplantation.dk

Før en hårtransplantation

Vi ser efter tre ting på dine hårbilleder

Vi ser specifikt på tre ting på billederne: Hvor stærkt dit donorområde i nakken er, hvor meget hår du mangler og hvor tykt dit hår er. Hvis dit donorområde er stærkt med mange hår, og du dine bare områder ikke er for brede, får du et virkelig godt resultat ud af en hårtransplantation. Hvis du mangler meget hår, men har et rimeligt donorområde, skal du sandsynligvis have to behandlinger for blive tilfreds med resultatet. Husk at der skal gå mellem 6-8 måneder mellem behandlingerne, for at dit donorområde kan vokse sig stærkt igen.

Vi bliver med mellemrum nødt til at sige nej til nogle kunder. Det er fordi, at de ikke har tilstrækkeligt meget hår i deres donorområde til at få et godt resultat. Hvis vi siger nej, inspirerer vi gerne vores kunder til andre muligheder.

Det skal du huske før transplantationen

Når vi sammen har vurderet, at du er en god kandidat til en hårtransplantation, giver vi dig en række informationer. Du skal nemlig overholde nogle enkle regler op til din behandling for at få så godt et resultat som muligt. Det taler vi nærmere om. Men det vigtigste er, at du ikke ryger, drikker koffeinholdige drikke eller alkohol tre dage før hårtransplantationen. Du må heller ikke spise vitaminer, kosttilskud eller steroider i ugen op til hårtransplantationen.

Vi vil også bede dig om så vidt muligt at undgå smertestillende piller (såsom Panodil) og urtemedicin. Du skal heller ikke bruge særlige shampoo’er, balsams eller lotion mod hårtab i ugen op til din behandling.

Betalingen

Du betaler for din hårtransplantation i to dele. Du betaler først et depositum fire uger før din behandling. Resten af pengene betaler du på vores klinik i Istanbul.

Ankomst til Istanbul

Når du ankommer til Istanbul, henter vores chauffør dig. Det er ligegyldigt hvilken af Istanbuls lufthavne, du vælger at flyve til. Vi henter dig begge steder. Chaufføren kører dig til det luksushotel, som vi benytter til vores kunder. Vi anbefaler, at du går i seng i fornuftig tid, så du er udhvilet dagen efter. Tag skjorte eller trøje med knapper eller lynlås på om morgenen. Så er du sikker på ikke at genere dit hovedhår, når du tager tøj af og på efter din transplantation. Husk at du ikke må barbere eller klippe dit hår tæt op til hårtransplantationen. Lægerne barberer dit hår inden din behandling.

Hårtransplantation behandling

Dagen efter din ankomst til Istanbul henter vores chauffør dig på hotellet efter morgenmaden og kører dig hen på vores klinik. Her starter lægen med at tage nogle blodprøver, og I beslutter sammen, hvor din hårlinje skal gå. Husk at lige hårlinjer kan virke kunstige. Så vi anbefaler generelt, at du vælger en buet hårlinje.

Hårtransplantation behandling
Den indledende snak tager ca. 30 minutter. Du kan naturligvis stille alle de spørgsmål du brænder inde med. Din kontaktperson taler godt engelsk. Du betaler også det resterende beløb til din kontaktperson. Du kan betale med kontanter (EURO) eller med kreditkort. Vær opmærksom på, at klinikken tager et ret stort gebyr, hvis du betaler med kreditkort. Vi råder dig derfor til at have pengene med i kontanter.

Herefter begynder selve det kliniske arbejde. Du bliver barberet på hovedet og kommer ind i et af behandlingslokalerne. Du bliver lokalbedøvet i hovedbunden og får også en beroligende pille, som får dig til at slappe af. Behandlingen varer mellem 7-9 timer, men du vil opleve, at tiden flyver afsted. Du kan småblunde eller høre musik og podcasts. Behandlingen er som sagt minimal invasiv, og du får hverken sting elle synlige ar.

Behandlingen er smertefri. Nogle af vores kunder oplever lokalbedøvelsen som lidt ubehagelig. Vi sammenligner det somme tider med den bedøvelse, du får hos tandlægen.

Formiddagen bruger lægerne på at udtage grafts (hårsække) fra dit donorområde. Midt på dagen får du frokost, og eftermiddagen går med at placere dit hårene på dit modtageområde. Når transplantationen er overstået, bliver du hentet af vores chauffør og kørt tilbage på dit hotel.

Efter operationen har du heller ikke nogen særlige gener. Nogle af vores kunder oplever, at det ”strammer” lidt fra donorområdet. Du får udleveret smertestillende midler på klinikken, men langt de fleste kunder klarer sig fint med en Panodil.

Når du kommer tilbage på hotellet sent om eftermiddagen, er du sandsynligvis stadig lidt påvirket af lokalbedøvelsen. Vi anbefaler, at du bliver på hotellet og får en god nats søvn. Du har fået en bandage på modtageområdet i din nakke. Du vil måske opleve, at der siver noget blod gennem bandagen i løbet af aftenen og natten. Det er helt normalt og ufarligt. Du skal sove med dit hoved i en let forhøjet position. Det modvirker og mindsker hævelse.

Efter en hårtransplantation

Dagen efter din hårtransplantation bliver du kørt tilbage til klinikken til kontrol, og lægen fjerner din bandage fra modtageområdet. Din kontaktperson giver dig en række informationer om, hvad du skal gøre i tiden efter din behandling. Det er vigtigt at du følger rådene, så dit nye hår får de bedst mulige vækstbetingelser. Særligt i de første to uger efter din behandling, vil dit hår være sårbart.

Efter en hårtransplantation

Efter konsultationen vil vores chauffør køre dig til lufthavnen. Du kan også blive en ekstra dag i Istanbul og opleve lidt af byen. Den ekstra dag er med i prisen. Så vil vores chauffør køre dig til lufthavnen dagen efter. Husk at hvis du planlægger at rejse hjem umiddelbart efter dit kontrolbesøg, skal dit fly tidligst afgå kl. 15. Så er vi sikre på at nå kontrol og turen til lufthavnen.

De første tre nætter efter din hårtransplantation skal du sove med hovedet i en forhøjet position for at mindste hævelse. Ca. halvdelen af vores kunder oplever noget hævelse. Det er ikke farligt og forsvinder i løbet af 2-4 dage. Du får også medicin mod hævelsen med dig fra klinikken.

De fleste er helt naturligt bange for infektioner. De er meget sjældne. Vores klinik opretholder et meget højt hygiejneniveau, og når du kommer hjem, skal du ikke røre ved din hovedbund med snavsede fingre.

Du får lidt sårskorper 24-72 timer efter din behandling. De forsvinder igen efter otte-ti dage. Du må ikke kradse eller klø dig i hovedbunden. Du får også noget medicin mod eventuel kløe. Det kan måske bløde lidt. Særligt fra dit donorområde. Du kan afhjælpe det ved at holde en ren papirserviet blidt mod området i 10 minutter.

Vi vil også bede dig om at overholde nogle andre regler i mindst tre uger Du skal ikke dyrke anstrengende sport eller svede unødigt. Du skal ikke gå i svømmehallen eller sauna. Du skal ikke dyrke sol eller gå i regnvejr uden paraply. Du skal heller ikke indtage alkohol, vitaminer, panodiler, ibuprofen eller lignende i de første dage efter transplantationen. Vi forklarer reglerne for dig i detaljer.

Det kan se lidt uoverskueligt ud, men det er faktisk meget nemt at overholde.

En del af vores kunder oplever et såkaldt ”choktab” 2-8 uger efter indgrebet. De nytransplanterede hårstrå falder af. Det er helt normalt. Hårene kommer igen og du vil se fremskridt efter 3 måneder. Det tager ca. et år, før du kan opleve det endelige resultat af din behandling. Så du skal være lidt tålmodig. Men vi lover dig, at resultatet er værd at vente på.

Se vores efterbehandlings guide

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings