Billig Hårtransplantation

Ofte stillede spørgsmål

Vi har herunder samlet en liste med de ofte stillede spørgsmål vi modtager. Hvis du ikke kan finde, hvad du søger, ringer du bare til os.

Hvordan foregår behandlingen?

Du ankommer dagen før behandlingen og bliver hentet af vores chauffør i lufthavnen. Han kører dig til det luksushotel, hvor du skal bo under dit ophold. Efter en god nat søvn, bliver du hentet af vores chauffør og kørt til klinikken, hvor du møder din læge. Du får taget blodprøver, og lægen fortæller dig om operationen. Du får lejlighed til at stille spørgsmål og sammen med lægen bestemme, hvor dit nye hålinje skal gå etc..Herefter bliver du klippet, lokalbedøvet, og behandlingen går i gang. Bedøvelsen gør dig afslappet, og du vil sandsynligvis føle, at tiden går hurtigt, selvom operationen tager ca. otte timer.

Du kan lytte til musik eller podcasts og slappe helt af. Midt på dagen holder I en frokostpause, hvorefter lægen fortsætter arbejdet med at give dig håret tilbage. Efter operationen kører vores chauffør dig tilbage til hotellet. Du er nok stadig lidt påvirket af bedøvelsen, og vi anbefaler dig at holde dig i ro om aftenen. Dagen efter bliver du hentet på hotellet og kørt til kontrol og efterbehandling på hospitalet. Herefter kører chaufføren dig tilbage til hotellet. Du kan så vælge at tage hjem eller at blive en dag ekstra i Istanbul og opleve den smukke by. Chaufføren kører dig til lufthavnen, når du skal hjem.

Bliver alt mit hår barberet af?

Ja, hvis du får en FUE-behandling bliver alt dit hår barberet ned før hårtransplantationen Donorområdet i nakke bliver barberet, så lægen har lettere ved at udtage hårsækkene, og modtageområdet i tindinger, hårlinje, måne etc. bliver barberet, så lægen har lettere ved at sætte hårsækkene ned, så dit nye hår bliver så tæt som muligt. Du bliver barberet på hospitalet, og du skal ikke barbere dit hoved inden, men lade håret stå i fire uger før din behandling.

Hvis du skal have en DHI-behandling (Direct Hair Implant) bliver du kun barberet i dit donorområde i nakken. Husk at en DHI-behandling fungerer bedst, hvis du ikke skal have transplanteret ret meget hår.

Hvem udfører hårtransplantationen?

Du bliver behandlet af vores fremragende læger og sundhedsprofessionelle personale, der alle har stor erfaring med hårtransplantationer. Lægerne er så dygtige, at de i gennemsnit flytter flere grafts end deres kolleger fra andre europæiske lande og USA i en behandling. Behandlingen foregår på vores prisvindende klinik i Besiktas bydelen i Istanbul. Vi vandt i 2017 den prestigefyldte titel ”Patient Service Award” fra den anerkendte internationale vurderingssite What Clinic.

Hvad sker der på efterbehandlingskonsultationen?

Til efterbehandlingskonsultationen fjerner lægen fjerner din bandage fra donorområdet, og påfører et medicinsk skum på området. Han eller hun undersøger også modtagerområdet. Håret bliver ikke vasket under efterbehandlingskonsultationen. Du bliver grundigt sat ind i, hvordan du skal behandle dit nye hår og hovedbunden, så du præcis ved, hvordan du efterbehandler og vasker dit hår i den kommende tid. Du får lejlighed til at stille spørgsmål, og vi sender også alle dine instruktioner til dig på e-mail.

Husk at du ALTID kan komme i kontakt med os, hvis du er usikker på noget eller har spørgsmål i alle faser af behandlingen.

Er resultaterne permanente?

Ja, resultatet af en hårtransplantation er permanent. Du taber ikke dit transplanterede hår, fordi håret kommer fra nakken, som er et såkaldt genetisk resistent område, som ikke er følsomt overfor hormonet DHT. Det hormon som er årsagen til, at mænd taber håret.

Vil resultatet se naturligt ud?

Ja, resultatet bliver helt naturligt at se på. De overførte hår bliver placeret i samme retning, som dit tilbageværende hår. Du kan style, farve og barbere dit transplanterede hår præcis på samme måde som resten af håret. (Du skal huske på, at der skal gå mindst fire uger efter hårtransplantationen, før du kan begynde at barbere, style og farve dit nytransplanterede hår. Det giver vi dig en grundig rådgivning om). Husk at en lige hårlinje kan se unaturlig ud. Vi anbefaler dig at vælge en buet hårlinje.

Gør hårtransplantation ondt?

Nej, du er lokalbedøvet under hårtransplantationen, så du kommer ikke til at mærke noget. Efter behandlingen kan du opleve svage smerter, men et mildt smertestillende middel som Panodil vil i langt de fleste tilfælde være nok til fjerne ubehaget. De fleste af vores patienter har ikke behov for smertestillende midler efter en hårtransplantation.

Hvornår vil min transplanterede hår begynde at vokse?

Dit transplanterede hår begynder at vokse 10-12 uger efter hårtransplantation, alt afhængigt af dit stofskifte. Efter omtrent et halvt år vil ca. 60% af hårene være vokset frem. Det transplanterede hår vil være tyndt og fint i starten, men bliver tykkere med tiden. Det tager typisk 12 til 15 måneder, før du kan se det helt færdige resultat, og håret er blevet tykt.

Får jeg ar?

Nej, FUE-behandlingen giver ingen ar. Lige efter operationen vil du få nogle små sårskorper. Det er helt normalt, og de forsvinder igen efter 8-10 dage. FUE står for ”Follicular Extraction Unit”. Metoden blev først beskrevet i 1988 og er i dag den førende metode til at transplantere hår. Med en kanyle flytter lægen hårsækkene fra donorområdet til området med manglende hår. Metoden er både væsentlig mere effektiv og mindre invasiv end den traditionelle FUT-metode, hvor man fjerner striber med hår ad gangen. Som patient heler du utrolig hurtigt efter behandling med FUE-teknikken, og du vil ikke efterfølgende kunne se, hvor håret er taget fra nakken.

Kan jeg få transplanteret hår fra kroppen til hovedet?

Vi transplanterer kun hovedhår. Håret på resten af din krop har en anderledes struktur. Læger har forsøgt at transplantere hår fra armhuler etc. op til hovedet, men resultaterne har ikke været tilfredsstillende.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen er delt op i to dele. Først betaler du et depositum i Danmark, og dernæst og betaler du det resterende beløb på hospitalet. Depositummet dækker over alle omkostningerne i forbindelse med booking af hårtransplantation, kørsel, hotel samt administrationsgebyrer. Din aftale er først gældende, når du har indbetalt depositum. Efter du har indbetalt depositummet, får du få en bekræftelse på din booking. Hvis du fortryder din bestilling, kan du indtil en måned før behandlingsdatoen få dit depositum tilbage. Hvis du overskrider denne tidsfrist, kan vi ikke tilbagebetale depositummet, da pengene går til at booke operationsstue og håndtere de administrative opgaver i forbindelse med transplantationen.

Hvordan skal jeg behandle mit hår efter operationen?

Du får en grundig instruktion i, hvordan du behandler dit hår efter operationen af hospitalet. Både mundtligt og efterfølgende på mail. Vi sørger også for at hjælpe dig med råd og vejledning, når du kommer hjem. Hovedreglen er, at du skal være ekstra forsigtig den første uge og overholde nogle enkle regler de første fire uger efter operationen. Du skal f.eks. ikke dyrke sport eller solbadning, men give hårbunden og hårene en måned til at komme sig. Du skal heller ikke gå med hue eller hat og huske at behandle hovedet nænsomt. Du får en stor flaske Revigen specialshampoo med fra hospitalet og alle andre produkter, som er nødvendige for at sikre håret de bedste betingelser den første tid efter operationen. Du får selvfølgelig også smertestillende piller mm. med fra hospitalet.

Kan jeg kontakte Billig Hårtransplantation før, under og efter hårtransplantationen?

Du kan altid fange os på vores sædvanlige telefonnummer, hvis du har spørgsmål eller brug for assistance. Du får også et døgnnummer, du kan ringe til i hastetilfælde.

Hvornår kan jeg gå på arbejde efter en hårtransplantation?

Det kommer meget an på, hvad du laver. Hvis du har et anstrengende fysisk arbejde, skal du tage ferie i forbindelse med din hårtransplantation. Du må ikke anstrenge dig fysisk i mindst tre uger efter din behandling. Hvis du arbejder på kontor, kan du vende tilbage efter et par dage. Ca. halvdelen af vores kunder oplever lidt eller nogen hævelse i forbindelse med behandlingen, så de vender først tilbage til arbejdet, når hævelsen har lagt sig efter et par dage.

Hvornår må jeg dyrke sport efter en hårtransplantation?

Du skal holde pause fra din idræt i mindst tre og gerne fire uger. Men så er du også klar til at komme tilbage på løbestien, i fitnesscentret eller på fodboldbanen. Vi har skrevet et blogindlæg om træning og hår, som du kan læse her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål i løbet af det første år efter operationen?

Så kontakter du os bare på vores sædvanlige telefonnummer. Det koster ikke noget, og vi vil meget gerne hjælpe dig.
Vi følger dig gennem hele det første år og kontakter dig 3, 6, 9 og 12 måneder efter operationen for at høre, hvordan det går med dit nye hår, og hvordan du oplever tiden efter operationen.

Hvordan passer jeg bedst på mit hår i årene fremover?

Billig Hårtransplantation har udviklet en abonnementspakke med alle de produkter, som vil styrke dit hår, så du hele livet igennem har et godt, smukt og sundt hår. Husk at du ikke alene skal passe på dit transplanterede hår, men også styrke resten af dit hår.

Hvis du har købt en hårtransplantation hos os, får du 20% rabat på vores hårpakke, som kommer fire gange om året.

Kan jeg også få en skægtransplantation hos jer?

Ja, vi tilbyder også skægtransplantation. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan transplantere nyt skæg under hagen. Der sidder for mange blodårer i huden, til at det er forsvarligt.

Hvad hvis jeg har brug for få transplanteret mere end 4500 grafts?

Vores pakkeløsning dækker op til 4500 grafts i en behandling. Hvis du har behov for flere grafts kan vi tilbyde dig en opfølgende behandling. Husk dog, at der skal gå mindst otte måneder mellem de to behandlinger, da donorområdet har behov for at komme sig.

Tilbyder I rundture til seværdigheder i Istanbul?

Vi har partnerskaber med rejsebureauer, der tilbyder vores patienter all inclusive daglige byrundture. Receptionen på det tilknyttede hotel kan også give dig detaljerede oplysninger og tilmed tage imod din reservation, hvis du skulle beslutte at for at tage på sightseeing.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings