Bange for hårtransplantation

Bange for at vælge den forkerte hårtransplantation?

Er du nervøs for at vælge rigtigt, når du skal finde en god klinik til din hårtransplantation? Det kan vi godt forstå. Her giver vi dig nogle tips til, hvordan du finder den rigtige ”hårleverandør” til at give dig håret tilbage på hovedet.

Du kigger dig i spejlet og sukker. Tindingerne trækker stadig bagud og apropos bagude, så er månen også ved at kigge frem under dit hår. Det er begyndt at ærgre dig, for du har altid været ret glad for at have hår på hovedet. Lyder det som noget, du kender? Hvis ja, så er du godt i gang med at beslutte dig for en hårtransplantation. Men straks melder et vigtigt spørgsmål sig: Hvem skal lave den? For det er dit udseende, vi taler om her. Det er ikke noget at tage let på.

Hårtransplantation skrækhistorier

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om ham eller hende, der tog til udlandet for at spare penge og kom hjem og lignede en zombie. Den historie er klinikker i Danmark glade for at sprede. For de vil selvfølgelig helst have, at kunderne går til en lokal klinik i stedet for at tage væk. Herhjemme koster en hårtransplantation ofte mere end dobbelt så meget som i udlandet.

Men får du mere kvalitet for pengene ved at benytte en dansk klinik i stedet for f.eks. vores klinik i Istanbul? Og hvad nu hvis noget går galt, og du vil klage?

Det er vigtige spørgsmål.

Så hvad gør du?

Først og fremmest skal du vide lidt om selve hårtransplantationen. En hårtransplantation er et såkaldt minimalt invasivt indgreb. Det betyder, at operatøren ikke kommer særlig langt ”under huden” på dig. Derfor er risikoen for skader meget lille. En hårtransplantation efter FUE-metoden (som er den bedste) tager tid (7-8 timer i gennemsnit) og er et stykke manuelt præcisionsarbejde.

Ligesom med alle andre færdigheder i livet, bliver operatørens ekspertise større jo flere operationer han eller hun gennemfører. I Danmark gennemfører klinikkerne sammenlagt nogle få hundrede operationer om året. I Istanbul laver klinikerne +60.000 på årsbasis. De tyrkiske læger har altså i gennemsnit langt mere erfaring. Simpelthen fordi de laver flere behandlinger.

Nogle af lægerne på de lokale danske klinikker er meget erfarne. Men det er fordi klinikkerne henter dem til Danmark fra Grækenland, Tyrkiet og andre steder. Lægerne er dygtige og på niveau med lægerne i Sydeuropa. Men ikke nødvendigvis bedre. Og du kommer til at betale meget mere for deres ydelser her i Danmark.

Du får altså en mindst lige høj behandlingskvalitet i Tyrkiet som i Danmark. Og så sparer du mange penge.

Men hvad så med skrækhistorierne, spørger du så? Kommer de måske ud af ingenting? Er det bare propaganda og fake news?

Svaret er, at du sagtens kan finde sande historier om fejlslagne transplantationer fra Tyrkiet. Det er der to grunde til.

  1. Hårtransplantation er en menneske-business. Og mennesker begår ind imellem fejl. Både i Tyrkiet og i Danmark. Med 60.000+ operationer om året ville det være statistik sært, om ikke nogen få behandlinger gik galt af den ene eller den anden grund. Men disse fejl kan lige så godt ske i Danmark som i Tyrkiet
  2. Uautoriserede klinikker. Skønhedsbevarende operationer er big business i Tyrkiet og særligt i Istanbul som de senere år har udviklet sig til et decideret centrum for skønhedsbehandlinger. De tyrkiske lægers fremragende standard har tiltrukket mange tusind mennesker fra hele verden, der vil have gjort noget godt for deres udseende. I ly af denne store og fortjente succes har nogle uautoriserede klinikker etableret sig og tilbyder transplantationer ned til 5000 kr. De er ikke godkendt af de tyrkiske sundhedsmyndigheder, (som man skal være for drive klinik) og har ikke nødvendigvis uddannet personale. Men de er svære at komme af med. Så du kan købe din hårtransplantation FOR billigt.  Vores klinik er certificeret af Sundhedsministeriet i Tyrkiet og bliver løbende tjekket af myndighederne. Samtidig har vi vundet Client Service Award fra det internationale sammenligningssite WhatClinic.

Det er jo alt sammen meget godt, vil du måske sige. Men hvad med trygheden? Hvis jeg befinder mig 2700 kilometer væk hjemmefra i et fremmed land, hvor jeg ikke kan sproget?

Det er lige præcis derfor, at vi tilbyder en pakkeløsning, hvor vi tager os af alt, når du har købt din flybillet. Fra det øjeblik du kommet ind i ankomsthallen i Istanbul og bliver modtaget af vores chauffør, til du skal hjem igen. Vores klinikpersonale taler godt engelsk, og du kan altid få fat på os på telefonen. Når du kommer hjem med dit nye hår følger vi op på dig hver tredje måned i det første år for at sikre os, at alt går som det skal.

Men hvad nu hvis, jeg skulle være så uheldig at få et dårligt resultat? Hvordan kommer jeg så i kontakt med klinikken i Istanbul? Det må da være meget nemmere, hvis klinikken er underlagt dansk lovgivning, spørger du så?

Svaret er, at du heller ikke behøver at tage fat på vores klinik i Tyrkiet. Du kan bare ringe, skrive eller komme forbi vores kontor ved Nørreport Station, hvis du er usikker på noget eller hvis du oplever, at noget er gået galt. Så tager vi naturligvis ansvaret for at bringe sagerne i orden. Så selvom du får din behandling 2700 kilometer hjemmefra, er det nemt og hurtigt at få fat på os. Vi vil gøre meget for at sikre, at du får så god en behandling som muligt i alle led af processen. Også når du kommer hjem, og du hver dag står foran spejlet og venter spændt på dit nye hår. Husk at der går ca. 12 måneder, før dit nye hår er fuldt udvokset.

Nu har vi skrevet meget rosende om hårtransplantationer i Istanbul i almindelighed og vores klinik i særdeleshed. Men som vi indledte artiklen med, så er det dit hår, dit udseende og dit valg. Der kan sagtens være gode grunde til, at du hellere vil have en hårtransplantation i Danmark, i Tyskland, i USA eller et andet sted på kloden. Her kommer en række tjek points, som vi synes, at du skal forholde dig til, før du træffer din beslutning.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings