Det bedste jeg har gjort

Det bedste jeg har gjort

Martin arbejder professionelt med hår. Så han ved om nogen, hvor meget et fuldt, sundt hår betyder for mænds selvfølelse og identitet. Det var en af grundene til, at han selv blev kunde i Billig Hårtransplantation.

Martin arbejder som stylist og frisør i en af Københavns førende saloner. At arbejde professionelt med hår har givet ham et stort indblik i den betydning, som hår har for mænd.

” Det er en myte, at mænd ikke er går op i deres udseende. Det er blevet langt mere accepteret at bruge penge på sit look som mand, og her spiller håret en vigtig rolle.  Det oplever jeg hver dag i mit arbejde som frisør. Håret og frisuren supplerer f.eks. tøjstilen og den personlig, som man ønsker at fremhæve, forklarer Martin.

Derfor besluttede han sig også for selv at få foretaget en hårtransplantation, da tindingerne begyndte at kravle bagud.

”Der var to grunde til at jeg besluttede mig for en hårtransplantation. Dels er håret og frisuren en vigtig del af min identitet og dels sender min frisure også et signal til mine kunder. Selvom man som frisør jo ikke kan klippe sig selv, så kigger kunderne også på mit hoved, når de vælger mig som frisør”, siger Martin.

Udfordringen var så at finde det rigtige sted at få sin behandling.

Erfaring er meget vigtigt

”En hårtransplantation er måske ikke noget stort indgreb. Men resultatet er jo permanent, så derfor var det meget vigtigt for mig at finde nogle erfarne og professionelle læger til at stå for behandlingen”, fortsætter Martin.

I starten undersøgte han klinkker i Danmark, men der var udfordringer med de hjemlige klinikker.

”De danske klinikker er meget dyre sammenlignet med de udenlandske. Jeg skulle have betalt over det dobbelte for at blive behandlet på en dansk klinik”, siger Martin.

En af hans kunder gjorde ham opmærksom på Billig Hårtransplantation og vores klinik i Istanbul.

”Min kunde var meget begejstret for klinikken. Han sagde, at lægerne der havde et højt fagligt niveau og var meget erfarne. Jeg har hørt, at Istanbul har udviklet sig til et internationalt center for hårtransplantation og andre skønhedsbehandlinger.  Men det er vigtigt at vælge rigtigt, og derfor tog jeg kontakt til Billig Hårtransplantation for at få mere at vide”, forklarer han.

Få afklaret dine forventninger

Martin ringede og tog en indledende snak, som endte med, at han sendte billeder ind for at få en vurdering af sine muligheder.

”Billig Hårtransplantation gjorde meget ud af at fortælle mig, hvad jeg kunne forvente af resultater, hvis jeg fik en transplantation. Forventninger er noget af det vigtigste at få afklaret fra starten. Det handler rigtig meget om, hvor godt dit donorområde i nakken er.  Efter vi havde snakket, havde jeg en god fornemmelse af, hvad resultatet ville blive, og jeg besluttede mig for at tage af sted”.

Martin var spændt, men ikke nervøs, da han ankom til lufthavnen i Istanbul.

”Chaufføren ventede på mig. Præcis som vi havde aftalt. Jeg kom frem til et glimrende hotel og fik en god nats søvn, før jeg blev kørt over på klinikken og fik en snak med lægen om behandlingen”, siger Martin.

Selvom en FUE-hårtransplantation tager mellem 6 og 9 timer, følte Martin, at tiden fløj afsted.

”Jeg fik noget medicin, som fik mig til at slappe godt af. Før jeg vidste af det, var tiden gået og operationen slut, og jeg var tilbage på hotellet. Om natten skulle jeg sove med hovedet hævet for at mindste eventuelle hævelser. Dagen efter blev jeg kørt til kontrol på klinikken og derefter til lufthavnen og hjem med flyveren”.

Slap af i 3-4 uger

Tilbage i Danmark var Martin meget omhyggelig med at overholde de regler for tiden efter operationen, som Billlig Hårtransplantation havde udstyret ham med.

I 3-4 uger efter operationen skal man f.eks. ikke solbade, gå i sauna, træne eller arbejde hårdt fysisk.

”Om noget var jeg nok endnu mere forsigtig i starten, end jeg behøvede. Jeg var også glad for at have en undskyldning for IKKE at gå i fitnesscentret og i stedet bare slappe af i en periode”, siger Martin og griner.

I skrivende stund er det lidt over 3 måneder siden, at Martin kom hjem fra klinikken, og håret i tindingerne er begyndt at spire frem og blivere tykkere og tykkere i tindingerne.

”Jeg er enormt spændt på at se håret gro endnu mere frem i de næste måneder og synes, at jeg har gjort noget af det bedste for mig selv ved at få mig en hårtransplantation.  Billig Hårtransplantation har holdt alt det, som de har lovet.  Jeg er meget glad”, siger Martin.

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings