Få håret tilbage med FUE hårtransplantation

Indenfor medicin og i lægeverdenen bliver de hele tiden klogere på, hvordan man kan minimerer risici og maksimerer resultater. Det samme gør sig gældende, når det kommer til hårtransplantationer. I dag er hårtransplantationer blevet et ganske enkelt indgreb og dette er blandt andet takket være FUE hårtransplantation med denne kan du få håret tilbage.

Få håret tilbage

Få håret tilbage med enten FUE eller FUT

Der findes mange måder til at få håret tilbage. De to populæreste metoder inden for hårtransplantationsverdenen er FUT (Follicular Unit Transplantation) og FUE (Follicular Unit Extraction). I de senere par år er man dog begyndt at vælge FUE frem for FUT.

Forskellen på de to er måden, hvorpå man tager håret fra donerområdet og flytter det til modtagerområdet. I FUT tager man striber af hår, det er også grunden til at denne metode også går under navnet STRIP. De enkelte striber af håret fjernes med en skalpel og transplanteres til modtagerområdet. Indgrebet er grunden til, at FUE metoden har overhalet FUT metoden. Brugen af skalpel og ardannelsen efterfølgende på grund af sting eller små klammer er, hvad der skræmmer folk væk.

Med FUE metoden undgår man nemlig skalpeller, sting og synlig ardannelse. I denne transplantation fjernes enkelte hårsække med et præcisionsinstrument fra donorområdet og placeres i modtagerområdet. FUE metoden er yderst effektiv og endda skånsom sammenlignet med FUT. For i tiden var FUT billigere, hvilket gav personer, der ønskede at få håret tilbage en grund til at vælge denne. Men med udviklingen i lægeverdenen og efterspørgslen gjort, at der ikke længere er en økonomisk gevinst at hente.

Hvornår vil du have håret tilbage?

Der er ingen tvivl om, at man skal vælge FUE metoden, hvis man drømmer om at få håret tilbage. Metoden er konkurrencedygtig på pris, når man tager til Tyrkiet, der er et foregangsland for hårtransplantation. Ikke nok med prisen er god, så er det også den metode, hvor du får det flotteste resultat uden at lægen bruger skalpeller eller at du får ar efter transplantationen.

Vil du gerne vide mere om FUE metoden eller har du spørgsmål til, hvordan du på bedste vis kan få håret tilbage? Vi vil altid gerne hjælpe dig med at besvare de spørgsmål du skulle have. Ring til os på 71 70 90 28 alle hverdage, så skal vi nok sørge for, at du får dine spørgsmål besvaret.

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings