Gør en hårtransplantation ondt?

Gør en hårtransplantation ondt?

Mange af vores kunder i Billig Hårtransplantation spørger os, om en hårtransplantation gør ondt. Det er meget forståeligt, fordi vi som mennesker forbinder læger og instrumenter med ubehag. Heldigvis kan vi straks aflive myten. En FUE Behandling gør ikke ondt. Du er lokalbedøvet under transplantationen. Selvom vores dygtige læger står klar med smertestillende midler efter operationen, er vores erfaring, at det ikke er nødvendigt.

Hvis en kunde en sjælden gang føler noget ubehag, når lokalbedøvelsen er aftaget, har han næsten altid kunnet klare sig med en Panodil. Forskerne har til gengæld beskrevet, at den gamle FUT-metode kan gøre ondt, fordi operatøren kan komme til at beskadige ydre nerver, når han tager ”strips” fra donorområdet. Hos Billig Hårtransplantation benytter vi kun den innovative og smertefri FUE-metode.

hårtransplantation smerte

Lidt stramning

Det eneste, som kan være lidt ubehageligt med en behandling hos os, er selve lokalbedøvelsen, som lægen lægger med en kanyle i hovedbunden. Efter operationen vil du sandsynligvis højst opleve en smule ”stramning” i din nakke. Der hvor vi har hentet håret til dit hoved. Stramningen vil aftage i løbet af nogle timer. Hvis den er ubehagelig, kan du normalt nøjes med en Panodil.

En hårtransplantation hos os fra Billig Hårtransplantation er altså en ret smertefri affære. Også hvad angår eventuelle bivirkninger. En hårtransplantation er, hvad forskerne kalder et minimalt invasivt indgreb – eller på almindeligt dansk en ”overfladisk” operation, som er meget nænsom ved dig og dit hoved. Med vores FUE-metode forsvinder risikoen for ar, som man desværre kender fra den gamle FUT-metode. og risikoen for en eventuel betændelse efter en behandling er minimal, fordi vores dygtige læger har fuldstændig styr på hygiejnen.

gratis online-konsultation

Halvdelen af vores kunder oplever en smule hævelse efter operationen. Det gør ikke ondt, og det forsvinder af sig selv i løbet af nogle dage. Det er derfor en god idé, at du sover med hovedet let hævet de første tre dage efter en behandling. Hvis du oplever en smule blod fra nakken, forsvinder det i langt de fleste tilfælde ved blot at holde et stykke rent gazebind let på området i nogle minutter. Fordi en hårtransplantation er et minimalt invasivt indgreb, er blødning sjældent. Du skal huske, at du ikke må indtage ”antikoagulerende” stoffer inden en behandling. Eller på dansk: Stoffer der forhindrer blodet i at størkne. Det drejer sig om f.eks. minoxidil (Regaine), som du skal holde 14-dages pause med op til en hårtransplantation. Det gælder også alkohol, steroider og rygning.

Hvornår kan du gå på arbejde igen?

Det kommer lidt an på, hvad du laver. Har du F.eks. et fysisk krævende arbejde, skal du planlægge din hårtransplantation op til en ferie. Fordi dit nye hår ikke har godt af, at du anstrenger dig. Det gælder også hvis du går med hardhat på arbejde. Sidder du foran en computer, kan du godt starte dagen efter din operation. De fleste venter dog til, at en eventuel hævelse har lagt sig. Den er som regel helt væk efter 2-4 dage. Ca. 50% af vores kunder oplever som nævnt lidt hævelse efter deres behandling, og du får også piller mod hævelsen, så den forsvinder hurtigt.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings