Hår giver dig selvtillid som mand

Hår giver dig selvtillid som mand

Vi vidste det vel egentlig godt i forvejen. Men det er faktisk også videnskabeligt bevist, at et flot hår giver mændene et kærkomment selvtillidsboost.

For første gang nogensinde viste Google’s store analyse Beauty Trends 2015, at mænd i har overhalet kvinder på internetsøgninger om hår.

Det tager den engelske kendis frisør, Carmello Guastalla, som et tegn på, at mændenes hårrevolution nu har ramt den vestlige verden. Han forudsiger kæmpe ændringer i mænds interesse for frisurer og hår fremover i det engelske dagblad, The Telegraph.

Frisørens forudsigelser ligger fint i tråd med den oplevelse, som vi fra Billig Hårtransplantation har. Mænd er gennem de seneste 10 år blevet langt mere opmærksomme på deres udseende, og her står håret som en vigtig komponent i det samlede billede

Et flot hår giver nemlig selvtillid

Et flot hår giver nemlig selvtillid. Spanske forskere har i et Gallupstudie af mænd mellem 18-45 år påvist, at 70% af alle deltagerne mener, at deres hår er en væsentlig del af deres image, og 62% af deltagerne mener, at hårtab kan påvirke deres selvtillid.

De væsentligste tal fra undersøgelsen kommer her:

Næsten ingen af mændene i dette studie havde forsøgt sig med kure for at få styrket håret. De 73, der havde haft succes med en kur, oplevede en forbedret selvtillid. Der er mange forskellige kure, men en hårtransplantation er den mest sikre måde at få håret tilbage på.

En god selvtillid er vigtig både socialt og på arbejdsmarkedet. Studier fra blandt andet Harvard University i USA viser, at selvtillidsfulde mennesker tjener 10 til 15% mere, end kolleger med lavere selvtillid.

Hvad er det, der er på spil her?

Psykologerne kalder det for ”Halo effekten”. At dine omgivelser oversætter dine kendetegn – f.eks. dit udseende – til et udtryk for din personlighed, din intelligens og dine evner. Folk der udstråler høj selvtillid bliver opfattet som kloge og dygtige.

Men skidt nu med pengene. Det handler først og fremmest om, at du er tilfreds med dig selv, og hvis du gennem de senere år har været ked af stedse højere tindinger og begyndende måne, kan du gøre noget ved det. Du kan genskabe dit hår med en hårtransplantation hos vores dygtige læger i Istanbul. Så bliver du mere tilfreds, når du se dig selv i spejlet, og alt andet er bare en bonus.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings