Hårtransplantation erfaringer

Hårtransplantation erfaringer er altid rare at høre, når du skal have foretaget en transplantation selv. Vi sender vores klienter til Istanbul i Tyrkiet og de får derfor ikke kun en hårtransplantation som de bliver glade for, men også en rejseoplevelse.

Vi har samlet et lille udsnit af hårtransplantation erfaringer nedenfor, der beskriver oplevelsen, forløbet og selve hårtransplantationen.

Hårtransplantation erfaringer fra Carsten og Karim

Vi har tidligere fortalt om Carsten og hans hårtransplantation erfaring. Han fortæller blandt andet, at både hans læge og kontaktperson begge var utrolig rutinerede. De var både gode til at forklare før selve hårtransplantationen, hvad der skulle ske, men tog sig også tid til ham efter transplantationen. De spørgsmål Carsten havde blev også besvaret, så han følte sig godt tilpas.

Da vi spurgte Karim om hans hårtransplantation erfaringer sagde, at han er blevet mere selvsikker efterfølgende. “Da jeg begyndte at miste mit håret blev jeg lidt usikker. Efter min hårtransplantation fik jeg selvtilliden jeg manglede tilbage”. Karim forklarer, at han førhen manglede noget, og dét fik han tilbage med sin hårtransplantation. Selvsikkerheden han genvandt fik ham også til at føle sig yngre.

gratis online-konsultation

Generelle hårtransplantation erfaringer

Mange af vores klienter med hårtransplantation erfaringer er alle meget enige om, at processen efter transplantationen har overrasket dem. Mange tror, at når man får foretaget en hårtransplantation, at der vil være omstændeligt, at man skal tage en masse medicin eller oplever smerter. Men indgrebet er minimalt og de flest kan vende tilbage til arbejdet kort efter. Der er heller ikke en masse medicin man behøver at tage eller konsultationer man skal gå til. Hårtransplantationen passer sig selv og håret vokser naturligt frem.

Hårtransplantation erfaringer

Kontakt os

Mange mænd er rigtig glade for deres beslutning om at få foretaget en hårtransplantation og deres hårtransplantation erfaringer er gode.

Hvis du stadig er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os for >en uforpligtende og gratis online-konsultation. Vi vil gerne besvare alle din spørgsmål, så du som vores andre klienter er tryg igennem hele processen.

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings