En hårtransplantation gør dig mere tiltrækkende

En hårtransplantation gør dig mere tiltrækkende

Hvis du har godt med hår på hovedet, vil dine omgivelser bedømme dig som yngre, mere tiltrækkende og mere succesfuld, end hvis du er skaldet, viser forskning fra Johns Hopkins University i USA.

Her kommer (endnu) en god grund til at få dig en hårtransplantation. Eller næmere fire gode grunde. Omgivelserne vil nemlig opfatte dig som både mere succesfuld, yngre og mere tiltrækkende, hvis du har hår på hovedet.  Det viser blandt andet et studie foretaget af forskere på Johns Hopkins universitetet i USA. De seks forskere testede menneskers opfattelser af mænd før og efter de havde fået foretaget en hårtransplantation. Resultatet var, at deltagerne i undersøgelse opfattede de transplanterede mænd væsentligt mere positivt på fire områder: Alder, tiltrækningskraft, succes og imødekommenhed.

Forskerne viste deltagerne to billeder af hver mand i studiet. Et før og et efter at han havde fået foretaget en hårtransplantation. Forskerne indlagde også to billeder af hver mand i en kontrolgruppe, som ikke havde fået foretaget en hårtransplantation mellem billederne.

Problemer med selvtilliden

Forskerne bad derefter deltagerne i undersøgelsen om at skalere mændene på en positiv skala fra 50 (ingen forskel fra før) til 100 (stor positiv forskel). Gennemsnitligt steg deltagernes positive opfattelse af de mændene fra 50 (før transplantationen til 69 på skalaen på de fire parametre, efter mændene havde fået foretaget en hårtransplantation.

Studiet er ret lille. I alt deltog 122. Men som fingerpeg, fungerer det fint. Resultaterne falder også fint i tråd med andre analyser på området. Analyser viser endvidere, at mange mænd med hårtab oplever hårtabet som et problem, der påvirker deres livskvalitet. Jo yngre du er, desto mere oplever deltagerne i undersøgelserne problemer med selvtilliden og selvbevidstheden, hvis de lider af hårtab.

Men alt det her kan du gøre noget ved. Du kan få en hårtransplantation på vores klinik i Tyrkiet, hvor vores fremragende læger genskaber din hårlinje og din selvtillid.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings