Hårtransplantation i Istanbul

Hårtransplantationer i Danmark er dyre, men der er flere og flere danskere, der gerne vil have udført en hårtransplantation. Carsten søgte et alternativ – målet var at finde en klinik, der havde samme standard, kvalitet og professionalisme som i Danmark og derfor valgte han at få foretaget en hårtransplantation i Istanbul.

Hvorfor få en hårtransplantation i Istanbul?

“Der er mange faktorer, der spiller ind når man skal vælge en klinik til en hårtransplantation. Beliggenheden, prisen, lægen, tilgængeligheden og meget meget mere” siger Carsten, der fik udført en hårtransplantation i Istanbul med hjælp fra billig-hårtransplantation.dk. “Når man vælger en læge i udlandet, vil man gerne sikre sig, at alt er i orden både i forhold til behandlingen, men også lægens kvalifikationer.” Carsten blev meget overrasket over den professionalisme han mødte. Han fortæller, at han havde regnet med: “at det ville være godt, men ikke så godt!”.

gratis online-konsultation

Hårtransplantation i Istanbul er hverdagskost

Man har udført hårtransplantationer i Istanbul en lang årrække, hvilket gør, at niveauet er højere end i Danmark. Forskellen er, at de gør det langt billigere og endda i helt nye lokaler på et nyt hospital. Der var en hel etage, hvor det eneste, der blev udført var hårtransplantationer. “Min læge og kontaktperson var begge meget rutinerede. Jeg fik alt at vide før selve transplantationen, hvad der skulle ske og hvordan det ville foregå. De var virkelig gode til at besvare mine spørgsmål” siger Carsten.

Hårtransplantation i Istanbul

De gør en dyd ud af at være perfektionistiske og fleksible. Lægerne i Tyrkiet har personligt ansvaret for det de transplantationer som de udfører og det er en af grundene til, at de er så servicemindet og top professionelle. “Der bliver ikke gået kompromis med servicen. Jeg havde den samme læge og kontaktperson under hele forløbet. Det var også dem, jeg kunne kontakte hvis jeg havde nogle spørgsmål, da jeg var kommet hjem til Danmark.”

Men det var ikke kun selve hårtransplantationen, der er grunden til, at Carsten er glad for sin oplevelse: “Jeg kan kun anbefale andre at få deres hårtransplantation lavet i Tyrkiet. Og hvis man har tiden og lysten, vil jeg råde folk til at tage en ekstra dag dernede. Jeg valgte at tage en ekstra overnatning, fordi jeg gerne ville udnytte at være i Istanbul. Jeg brugte en dag på at se byen og kulturen.”

gratis online-konsultation

Kunne du også tænke dig at høre mere om dine muligheder for en hårtransplantation i Istanbul?

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om vores hårtransplantaionspakkeløsning. Pakkeløsningen indeholder både ophold på hotel, kørsel under hele opholdet og selve hårtransplantation. Hårtransplantationen bliver udført af eksperter på vores nøje udvalgte klinik i Istanbul. Ring, skriv eller få os til at ringe dig op ved at benytte tilmeldingsboksen ovenfor. Så tager vi en snak og besvarer alle dine spørgsmål.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings