Hvem skal lave din hårtransplantation?

Hvem skal lave din hårtransplantation?

Når du har besluttet dig for en hårtransplantation, skal du i gang med at finde ud af, hvem der skal give dig håret tilbage på hovedet. Det er dit udseende, som vi taler om.

Så du skylder dig selv at være grundig med at tjekke forskellige klinikker ud. Vi synes selvfølgelig, at du skal vælge at få håret tilbage på vores klinik i Istanbul. For vi har nogle af de mest erfarne og dygtige læger på området, som fortager behandlingen til en pris, der ligger under halvdelen af prisen i Danmark.  Umiddelbart skal du overveje to forhold, før du beslutter dig.

Vi skriver med vilje kvalitet før pris. Fordi til syvende og sidst er det resultatet, som har størst betydning. Du kan finde steder i Istanbul, hvor en klinik vil behandle dig for ned til $600. Det er under 4000 kr. Men så er det sandsynligvis også en uautoriseret klinik, og så kan du ikke være sikker på, at personalet har den fornødne uddannelse. Resultatet kan gå fra alt. Lige fra tåleligt til katastrofalt. Her er det altså dumt at spare på pengene. Men selvfølgelig skal du have den højest mulige kvalitet til den mest fair pris. Det får du hos os fra Billig Hårtransplantation. Men du skal ikke tage vores ord for det. Nedenfor har vi samlet nogle gode ideer til, hvad du skal researche for at finde den helt rigtige klinik til dig og dit hår.

Anbefalinger og cases

Personlige anbefalinger bør ligge højest på din liste, når du går i gang med researchen. Har du venner og bekendte, der har fået foretaget en hårtransplantation, er de en fantastisk kilde til information. Det næstbedste er, hvis klinikkens hjemmeside har gode cases. Og særligt godt er det, hvis klinikken kan sætte dig i forbindelse med (danske) kunder, som har fået foretaget en hårtransplantation. Her får du en masse god viden, som du kan bruge til at beslutte dig. Hos Billig Hårtransplantation sætter vi dig gerne i forbindelse med nogle af vores tidligere kunder, så du kan høre om deres oplevelser direkte fra dem.

Trustpilot

Trustpilot kan du selvsagt også læse anbefalinger af læger og klinikker. Du skal imidlertid huske, at en del af anbefalingerne (og kritikken) kan være falske og skrevet af mennesker, som måske slet ikke har fået foretaget en behandling. Igen er det en god idé at sikre sig, at du kan komme i kontakt med rigtige, levende mennesker, som har fået foretaget en behandling.

Udmærkelser

Hvis klinikken har vundet anerkendte priser for sit arbejde, tæller det selvfølgelig med på plussiden. Vi har modtaget Client Service Award fra det internationale sammenligningssite WhatClinic.

Lægernes nationalitet

Det lyder lidt mærkeligt, men danske læger laver meget få hårtransplantationer. Mange af de danske klinikker inviterer også læger fra f.eks. Grækenland og Tyrkiet op til Danmark for at lave operationerne på danske patienter. Udenlandske læger som f.eks. de tyrkiske har som tommelfingerregel langt mere erfaring i denne type behandlinger. I Danmark foretager lægerne få hundrede behandlinger om året, mens at læger i f.eks. Tyrkiet gennemfører over 60.000 operationer om året.  De tyrkiske lægers erfaring gør, at de kan flytte flere grafts på en behandling end deres skandinaviske kolleger.

Sydlandske mænd har også en meget længere tradition for at gå op i deres hår end skandinaviske mænd. Derfor sker udviklingen indenfor feltet ofte hurtigere her.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings