Hvor sikker er en hårtransplantation?

Hvor sikker er en hårtransplantation?

Hvis sundhedspersonalet er ordentligt uddannet og har god erfaring er de mulige gener ved en hårtransplantation få og ubetydelige.

Hvor sikker er en hårtransplantation?

En hårtransplantation er et mindre, kosmetisk indgreb, som næsten aldrig efterlader patienten med gener. Hvis du vælger en professionel klinik som vores i Istanbul, kan du være helt tryg.  Da behandlingen er minimalt invasiv, handler rigtig meget om dine forventninger til resultaterne. Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt informeret, inden du vælger at få en hårtransplantation. Forventningerne skal matche de muligheder, som dit hår giver.

Hvis du ikke har noget eller kun meget lidt hår tilbage på toppen af hovedet, skal du ikke forvente at få et kæmpe ”mikrofonhår”. Vi taler jo ikke om nyt hår, men om hår, som vi flytter fra dit donorområde til de bare områder for at fylde ud.  Derfor er det vigtigt, at dit donorområde kan levere tilstrækkelig meget hår til de bare områder, ellers vil du sandsynligvis ikke blive tilfreds.

gratis online-konsultation

Derfor ska du sende os nogle billeder af dit hoved, inden du beslutter dig for en hårtransplantation. Så vi og vores læger kan se, hvad vi kan gøre for dig. Når vi har vurderet billederne, kontakter vi dig for og fortæller, hvad du kan forvente at få ud af en behandling.  Med den viden i bagagen kan du så beslutte dig for en hårtransplantation eller overveje alternativer. Du skal være tilfreds med dit resultat.

Metoderne til hårtransplantation udvikler sig hele tiden, og mange flere end tidligere vælger at få håret tilbage på toppen. Når markedet for kosmetisk kirurgi er i vækst, tiltrækker det naturligvis også folk, der mangler den nødvendige erfaring i indgrebene. Derfor er det ekstra vigtigt, at du vælger en klinik med erfarne operatører og et godt ry. Vores klinik i Istanbul er blandt de allerbedste og vandt i 2017 Client Service Award på det internationale sammenligningssite WhatClinic.

Derudover er det nyttigt at høre, hvordan vores tidligere kunder har oplevet deres behandling. Du kan se, hvordan Martin oplevede sin transplantation her

Følgevirkninger af en transplantation

Selvom en hårtransplantation er et mindre indgreb, så skal vi imidlertid ikke glemme, at vi taler om en operation. Og alle behandlinger – lige fra tandlægebesøg til hospitalsindlæggelser rummer risici, selvom de er få.  Følgevirkninger af hårtransplantationer kan være:

Reaktioner på lokalbedøvelsen

Nogle mennesker kan af forskellige årsager ikke så godt tåle at blive bedøvet. Vi taler f.eks. om allergi. Men det er meget sjældent. De mest almindelige reaktioner på bedøvelse er i virkeligheden psykologiske og stammer fra f.eks. frygt for at blive stukket med en kanyle. Immunologiske reaktioner er sjældne.

Nedsat følsomhed i de behandlede områder

Du kan opleve nedsat følsomhed i de behandlede områder. Det er ufarligt og forsvinder i langt de fleste tilfælde af sig selv efter 3-18 uger.

Hjertebanken

Hjertebanken er også meget sjældent og som regel forbigående. Hvis du har hjerteproblemer, er det vigtigt at fortælle det på forhånd. Lige meget hvilken behandling du står overfor.

Smerter under og efter behandlingen

Smerter kan opstå, hvis lægen ikke har sørger for en ordentlig lokalbedøvelse. Det behøver du ikke være nervøs for hos os, fordi vores læger er godt uddannede og meget erfarne. Efter en hårtransplantation kan du opleve lette smerter i donorområdet, som du i langt de fleste tilfælde kan klare med en panodil. Du kan også opleve ømhed efter at have været i behandling i flere timer.

Kløe

Kløe er en normal og let gene ved en hårtransplantation. Du får udleveret medicin til at reducere kløen med, og den vil som regel forsvinde i løbet af nogle dage. Det er vigtigt, at du ikke klør dig med neglene i dit modtageområde i den første tid, da hårsækkene skal have ro til at vokse sig fast.

Infektioner

Hvis klinikken og lægen har styr på deres arbejde, som vores har det, er risikoen for infektioner meget lav. Under 1%.  Det er vigtigt, at du får den rigtige instruktion i at holde områderne donor- og modtagerområderne rene. Hvis du skulle være så uheldig at opleve infektion alligevel, skal du behandle infektionen med antibiotika. Når du er kunde hos Billig Hårtransplantation får du udleveret medicin efter din behandling, som beskytter dig mod eventuel infektion.

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings