Hvorfor en billig hårtransplantation er god

Hvorfor en billig hårtransplantation er god

Hvis du får dig en hårtransplantation på vores klinik i Istanbul betaler du under halv pris af, hvad du skal betale på en dansk klinik. Kvaliteten er derimod ofte endnu bedre end på en dansk klinik. Det får nogle til at undre sig. Men den er god nok. Lav pris og høj kvalitet hænger sammen hos os i Billig Hårtransplantation.

Hvorfor en billig hårtransplantation er god

Du har sikkert læst, at Danmark er det land i Europa, hvor du betaler allermest for en kop kaffe. Det er de samme mekanismer, som er på spil indenfor skønhedsbevarende behandlinger. Danmark er nok ikke verdens dyreste land at blive skønhedsbehandlet i. Men vores generelt meget høje prisniveau er med til at skabe en kæmpe forskel mellem priserne her i landet og i Tyrkiet, hvor lønomkostninger, lokaleleje og generelle leveomkostninger er meget lavere. Det er med til at holde priserne nede. Så kommer vi til spørgsmålet om kvaliteten af en hårtransplantation i Tyrkiet.

gratis online-konsultation

Massive sundhedsinvesteringer

Helt generelt har Tyrkiet investeret massivt i deres sundhedssektor siden 2000, hvilket har medført en voldsom forbedring i den lokale tilfredshed med de offentlige hospitalers og sundhedspersonales kvalitet. Samtidig er den private sundhedssektor i Tyrkiet vokset meget. Både i størrelse og kvalitet.
Mere specifikt har mænd sydpå traditionelt været langt mere opmærksomme på deres hårgrænser end f.eks. skandinaver.

De tyrkiske læger har derfor haft langt flere patienter, fået meget stor erfaring med hårtransplantationer og derfor også udviklet deres teknik. Tyrkiet der i dag et internationalt centrum for skønhedsbevarende behandlinger. Flere danske klinikker vælger også at flyve f.eks. tyrkiske og græske læger op til Danmark for at foretage hårtransplantationer. Så de danske klinikker anerkender også de sydlandske lægers ekspertise indenfor hårtransplantationer.

Over 60.000 hårtransplantationer om året

Vi fra Billig Hårtransplantation hører fra tid til anden ”skrækhistorier” om hårtransplantationer, der er gået galt i Tyrkiet. Først og fremmest skal vi ikke bagatellisere den slags oplevelser. Selvfølgelig kan der ske fejl på en klinik. Også på en dansk. Men den slags historier skal sættes i perspektiv. For i Tyrkiet foretager lægerne over 60.000 hårtransplantationer om året. I Danmark bliver der lavet få hundrede. Selvfølgelig kan kritikere af tyrkiske klinikker derfor finde eksempler på dårlige behandlinger med så mange transplantationer. Men det ændrer overhovedet ikke ved, at en hårtransplantation i Tyrkiet er lige så sikker som en dansk. Men meget billigere og i mindst lige så høj en kvalitet.

Billig må ikke blive FOR billig

Skønhedsbevarende operationer er i dag en lukrativ forretning i Tyrkiet. Det betyder flere ting. Først og fremmest bliver priser holdt lave af den intensive konkurrence, og hvis du leder, kan du sandsynligvis finde ”klinikker”, der vil tilbyde dig en hårtransplantation helt ned til 7500 danske kr. Nogle af disse tilbud er sikkert fine. Men udfordringen med et lukrativt marked er desværre også, at det også tiltrækker mennesker, som ikke er helt fine i kanten. Nogle af disse meget billige klinikker bruger heller ikke uddannet sundhedspersonale.

Det er ulovligt i Tyrkiet, men svært at komme til livs. I Billig Hårtransplantation har vi investeret mange ressourcer i at finde den helt rigtige samarbejdspartner, hvor fair priser, høj kvalitet og patienttryghed går hånd i hånd. Vores klinik vandt f.eks. Patient Service Award i 2017 på det store sammenligningssite What Clinic. Det er kun denne ene partnerklinik, vi bruger. For vi kan stå 100% inde for kvaliteten. Selvom vores priser ikke er de allerlaveste, får du hos Billig Hårtransplantation mest for penge

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings