Hvornår kan du træne efter en hårtransplantation?

Hvornår kan du træne efter en hårtransplantation?

Selvom en hårtransplantation er et minimalt invasivt indgreb, er det stadig en operation. Derfor skal du passe godt på dit nye hår i tiden efter hårtransplantationen og vente med at anstrenge dig, til håret er groet ordenligt fast efter 4 uger

PRP-terapi styrker håret hårtransplantation

Når du rejser dig fra briksen på vores klinik i Istanbul har du fået nyt hår på hovedet. Eller rettere har vores dygtige læger flyttet hår fra dit donorområde frem til de steder, hvor du mangler hår. Det betyder, at du har to områder på hovedet, som du skal passe godt på. Dit donorområde i nakken og dit ”nye” hår på hovedet. Selvom det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid man skal bruge til at hele, har vi nogle generelle regler og gode råd, som du skal følge for at få det bedste resultat af din hårtransplantation.

Rigtig mange af vores kunder er fysisk aktive og dyrker fitness eller anden sport. Det skal du lægge på hylden i ugerne efter hårtransplantationen. Under hårtransplantationen har lægen meget nænsomt lavet plads til de nye hårsække i din hovedbund. I dagene lige efter din hårtransplantation er dine nye hårsække udsatte, og du skal derfor beskytte dit nye hår og din hovedbund, så begge dele får tid til at hele.
Motion og styrketræning er generelt supersundt for dit helbred og dit velbefindende. Også får dit hår. Men på den korte bane efter en hårtransplantation skal du holde igen.

gratis online-konsultation

Anstrengende træning kan påvirke dine hårsække af flere årsager:

De første 1-3 dage efter din hårtransplantation anbefaler vi, at du slapper helt af og undgår al anstrengende aktivitet. Dit nye hår er stadig udsat, og vi anbefaler dig at sove med hovedet hævet lidt for at undgå eller mindske eventuel hævning. Du skal lade være med at røre ved dit nye hår eller ved donorområdet i nakken.

De næste 4-9 dage kan du gå ture, men lad stadig være med at svede eller få pulsen i vejret. Hvis din hovedbund føles irriteret, skal du tage den med ro som i de første tre dage.

Efter 10 dage skulle hævelsen være helt væk og eventuelle sårskorper være faldet af. Vi anbefaler stadig, at du holder igen med anstrengende træning og aktivitet.

Efter 4 uger kan du genoptage din styrketræning, dit fodboldspil eller hvad du ellers gør for at holde dig i form. Nogle starter allerede efter 3 uger med træningen, men vores anbefaling er at vente til, der er gået fire fulde uger med at få pulsen helt op. Men herefter er der ingen begrænsninger på, hvad du må lave af kardio- eller styrketræning.

Tillykke med dit nye hår og rigtig god træning (når du kommer dertil)

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings