Istanbul er det nye centrum for skønhedsoperationer

Istanbul er det nye centrum for skønhedsoperationer

Over 750.000 udlændinge besøger hvert år Tyrkiet for at få foretaget en skønhedsoperation. Tyrkiets største by, Istanbul, har de seneste ti år udviklet sig til et internationalt anerkendt centrum for hårtransplantationer. Tyrkiet har investeret voldsomt i landets sundhedssektor, og standarden på klinikkerne er lige så høj eller højere end i USA og Europa.

Istanbul er det nye centrum for skønhedsoperationer

Tyrkiets største by bygger bogstaveligt bro mellem Europa og Asien. Byens fantastiske historie har i årevis tiltrukket tusindvis af turister, som besøger Den Blå Moské og kæmpebasaren Hagia Sofia, Taksim pladsen og drikker stærk, sød tyrkisk kaffe på fortovscaféerne. De seneste ti år har byen imidlertid oplevet en helt fredelig invasion af europæerne, nordamerikanere og folk fra Asien og Mellemøsten, der ønsker en skønhedsoperation. Hårtransplantationer er f.eks. i høj kurs, fordi kvaliteten er meget høj, og priserne er langt under halvdelen af, hvad skønhedsklinikker kræver for indgrebet andre steder på kloden. I dag regner officielle kilder med, at 80% af alle patienter på skønhedsklinikkerne er udlændinge. Hver måned foretager tyrkiske klinikker mere end 5000 hårtransplantationer.

Helt legitimt at se godt ud

Folk kommer fra en lang række forskellige lande for at komme til at se bedre ud, for at få en lav pris og for at få en høj kvalitet. En række lande giver ikke offentlige tilskud til skønhedsoperationer, så derfor spiller prisen naturligvis meget ind. Men kvaliteten i arbejdet er selvfølgelig allervigtigst. Klinikkerne i Istanbul – og resten af Tyrkiet – ser mange tyskere, englændere, hollændere, belgiere og skandinaver. Mange kunder kommer også fra Mellemøsten. Jo længere sydpå du kommer, desto større er forfængeligheden med dit hår f.eks.

Få en gratis online konsultation her

Det er imidlertid ved at ændre sig nu. Vi fra Billig Hårtransplantation sender hvert år mange danskere afsted til vores klinik i Istanbul, og trenden er stigende. Det er helt legitimt for mænd at ville se godt ud i dag, og her spiller håret en vigtig rolle.

Vælg din klinik med omhu

Det er imidlertid ikke ligegyldigt, på hvad for en af de næsten 400 klinikker du får foretaget din hårtransplantation i Istanbul. Netop fordi Istanbul på rekordtid har udviklet sig til et centrum for hårtransplantationer, dukker der også klinikker op, hvor standarden ikke er tilstrækkelig høj. Disse klinikker lader sig lokke af den store efterspørgsel og har heller ikke det faguddannede personale, der skal til for at levere den høje kvalitet, som du forventer af en hårtransplantation. Det kan være svært at finde den rigtige klinik.

Sædvanligvis vil du lave en Google søgning for at danne dig et overblik eller læse brugervurderinger på nettet. Men her kan du alligevel godt blive snydt, fordi det er muligt at ”købe” gode vurderinger. Det bedste, du kan gøre, er at snakke med hjemvendte patienter om deres oplevelser. Har du brug for det, sætter vi dig gerne i forbindelse med nogle af vores tidligere patienter
Vi fra Billig Hårtransplantation har brugt mange kræfter på at finde en samarbejdspartner i Istanbul, som leverer fremragende kvalitet hver gang, og som har erfarne, veluddannede lægeteams til hver operation. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan du får en hårtransplantation i meget høj kvalitet til en lav pris og i trygge, professionelle rammer.

Få en gratis online konsultation her

Foruden hårtransplantationer er Istanbul også kendt for en lang række andre skønhedsbevarende indgreb.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings