Hvor tykt bliver håret efter en hårtransplantation?

Hvor tykt bliver håret efter en hårtransplantation?

Vores kunder efterspørger to ting, når de vil have nyt hår på hovedet: Et naturligt udseende hår og en god fylde. Her kigger vi nærmere på, hvad du kan forvente af fylde i håret efter en hårtransplantation

De fleste af os vil gerne have et tykt, sundt hår. Når håret så begynder at tynde ud i toppen, ser stadig flere af os om efter en permanent løsning. Her er en hårtransplantation den mest sikre vej til nyt år. Men hvor tykt bliver håret så egentlig? Svaret er selvfølgelig afhængigt af, hvor meget hår du har tilbage før transplantationen, hvor gammel du er, om du lider af hudsygdomme osv. Alle disse faktorer og flere til spiller ind, når vi skal besvare spørgemålet om, hvor tykt dit hår kan blive.  Vi mennesker har ca. 100.000+ hår på hovedet og ca. 80-100 hårsække per kvadratcentimeter i hovedbunden. Det er ganske meget, og derfor lægger de fleste af os først mærke til, at vi taber håret, når vi har tabt op til 50% af tykkelsen.

Ikke alt for tæt hår

Derfor vil det ofte være helt tilstrækkeligt at transplantere 45-55 hårsække per kvadratcentimeter for at genskabe et visuelt indtryk af et stærkt hår.

Engang imellem henvender kunder sig til os i Billig Hårtransplantation med forventninger om et endnu tykkere hår. Altså hvor man transplanterer måske 80-100 hårsække per kvadratcentimeter. Men det er sjældent en god idé. For det første giver det ikke nødvendigvis et bedre visuelt udtryk. For det andet kan så mange hårsække per kvadratcentimeter skade blodforsyningen i hovedbunden, så det går ud over de eksisterende hår. Og så er vi jo lige vidt.

Tykkelsen af håret

Hvor tykt dit hår kan blive afhænger også i høj grad af, hvor meget hår du har tilbage på hovedet. Er dit hårtab udtalt med et stort sammenhængende bart område, kan vores dygtige læger sandsynligvis dække de bare områder (hvis du har et tilstrækkeligt stærkt donorområde i nakken), men håret bliver ikke ligeså tykt som før dit hårtab. Har du kun mistet hår på mindre afgrænsede områder, kan vi opnå nogle visuelt meget fine resultater. Men du skal huske, at en hårtransplantation aldrig bliver en en-til-en genskabelse af dit hår. Men det er heller ikke nødvendigt for at skabe et flot visuelt og naturligt resultat. Det er vigtigt, at du sammen med os får talt dine forventninger til behandlingen ordentligt igennem, inden du beslutter dig for en hårtransplantation.

Tykkelsen af håret afhænger også af operatørens evner og færdigheder. Vores læger kan flytte et stort antal grafts på en måde, som sikrer, at langt de fleste hår overlever og vokser videre på dit hoved. Hertil kommer at vores læger også forstår at placere hårsækkene tæt sammen, så du får det bedste visuelle resultat og en god fylde i dit nye hår. Hårene skal indsættes, så de vokser i den rigtige retning, snittene skal have den helt rigtige størrelse, så de er små og uden at skade blodkarrene, så de nye hår kan få tilstrækkelig med ilt. Sidst, men ikke mindst skal lægen have æstetisk sans og rådgive dig om den hårlinje, som vil give dig det bedste og mest naturlige resultat.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi sammen kan give dig det bedst mulige resultat af din hårtransplantation.

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vælg dit stadie og lad os tage en snak om dine muligheder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings