Værd at vide om androgen alopeci

Androgen alopeci er genetisk bestemt hårtab og den førende grund til hårtab blandt både mænd og kvinder. Omtrent tre ud af fire mænd oplever hårtab igennem deres liv, og nogle endda så tidligt som i tyveårsalderen. Hos kvinder er det en ud af fem, der oplever hårtab i større eller mindre grad.

Der sker en ændring i hormonerne, der påvirker produktionen af håret. Hos mænd udviser androgen alopeci sig i formen af en M hårlinje. Hvor man løbende får høje tindinger og/eller måne, hvilket resulterer i en ny hårlinje. Hos kvinder er androgen alopeci en udtyndingen mest på toppen og ikke så massivt som hårtabet hos mænd.

androgen alopeci

Androgen alopeci kan have en stor indvirkning på livskvaliteten og mange er bange for, at hårtabet fortsætter og man til sidst er helt skaldet.

Bare rolig, der er hjælp at hente

Når man er kommet til et stadie, hvor hårtabet er begyndt at stabilisere er man en ideel kandidat til en hårtransplantation. Hos mænd er hårene i nakken og på siderne resistente overfor almindelige hårtab, og bruges derfor som donerområde. Hvis du har et godt donerområde kan du få et flot resultat med en hårtransplantation.

Glem androgen alopeci og få en ny hårlinje

Vi går op i, at du får et naturligt resultat. Det er vigtigt, at man ikke kan se, at det er en hårtransplantation man har fået udført. Vi mener især det er vigtigt, at man ikke udtynder for meget i donerområdet, så det stadig bevarer fylde og at man til sidst får et jævn resultat.

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for en hårtransplantation?
Du kan sende os billeder her på siden og vi vurderer helt gratis om du er en kandidat til en hårtransplantation. Husk at sende billeder, der tydeligt viser alle sider af dit hoved. På den måde kan vi fået et indtryk af både doner- og modtagerområde.

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings