Alt du skal vide om hårtransplantation

Alt du skal vide om hårtransplantation

Her kan du læse om hvilke fordele der findes ved hårtransplantation, og finde ud af om hårtransplantation er noget for dig. Vi har her gjort det overskueligt at få informationer om behandlingen.

Hvorfor vælge hårtransplantation?

En hårtransplantation er målrettet personer med varigt hårtab. Dette vil sige skaldethed og udtyndende områder i hovedbunden. Det er en metode til at få en naturligt af udseende hårpragt tilbage, som vil vare resten af livet. Det er en investering i selvtillid og en hovedbund med fuld hårvækst.
Når man oplever varig skaldethed, så forekommer denne reaktion på baggrund af hormonpårvirkning. De transplanterede hår påvirkes ikke af disse hormoner, og derfor kommer skaldetheden ikke tilbage igen. Ved en hårtransplantation skal behandlingen foretages, og herefter skal man ikke tænkte på dette problem igen nogensinde.

alt du skal vide om hårtransplantation

Hvad er FUE hårtransplantation?

En hårtransplantation er en procedure hvor hårsække flyttes fra et donorområde med levedygtige hår, til et skaldet eller udtyndende område i hovedbunden. Disse hår flyttes normalt fra baghovedet og siderne, da der her er den mest kraftige naturlige hårvækst.
FUE metoden er kendetegnet ved at det er den mest blide form for hårtransplantation der findes på markedet, da der i behandlingen ikke benyttes skalpeller og der ingen ardannelse vil forekomme.

gratis online-konsultation

Hvordan foregår hårtransplantation?

Hårtransplantationen foregår således, at de enkelte grafts ekstraheres udtages fra donorområdet. Dette indgreb udføres helt uden skalpel, og efterlader derfor en mere skånsomt behandlet og naturligt af udseende hovedbund. Efter denne procedure, skal disse grafts transplanteres tilbage til hovebunden på det skaldede eller tyndhårede område. Hårene bliver påsat efter tykkelse og retning, således at de falder til og ser naturlige ud efter behandlingen.
Behandlingen foretages under lokalbedøvelse, og derfor oplever patienter ikke smerter under hårtransplantationen.

Hvad koster en hårtransplantation?

Prisen på en hårtransplantation er meget varierende, alt efter hvor behandlingen foretages. En FUE hårtransplantation koster alt fra 18.000 kr. – 100.000 kr. Prisen afhænger ofte af, hvor mange grafter (samlinger af hår ca. 1-4 stk.), der skal flyttes. Derudover afhænger prisen også af, om behandlingen udføres i Danmark eller udlandet. I Tyrkiet kan behandlingen eksempelvis gøres væsentlig billigere end i Danmark. Derudover er de utroligt kyndige i Tyrkiet, da der udføres langt flere behandlinger af denne type, end i Danmark. Dette gør lægerne meget specialiserede og rutinerede.

Kunne du tænke dig at læse mere om en behandling i Tyrkiet, læs her

Hvor længe holder en hårtransplantation?

En hårtransplantation er permanent. Den vil altså holde resten af livet. Da der bruges levedygtige donorhår, vil disse hår efter transplantation vokse videre som normalt. Dette skyldes at hårene stammer fra steder i hovedbunden, hvor skaldethed ikke vil forekomme. Hårene bevarer derimod deres levedygtighed og egenskaber efter hårtransplantationen, og det er netop dette der skaber den vellykkede og permanente hårtransplantation. I få tilfælde vil alderdom påvirke håret, og en procentdel af de transplanterede hår vil falde af.

Hvornår vokser håret efter hårtransplantation?

Selve hårsækkene skal falde til i det nye område, men vil efter en periode på 10-12 uger begynde at vokse. Det endelige resultat vil kunne opleves efter 12-15 måneder, hvor håret vil se helt naturligt ud.

gratis online-konsultation

Trustpilot
Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.

Hør mere

Online Konsultation - Billig Hårtransplantation
Online
Konsultation
Trustpilot Billig Hårtransplantation
Trustpilot
Ratings