Cookies — Billig Hårtransplantation
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Cookies

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website

– At gemme dine indstillinger.
– Trafikmåling og statistik.
– Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

– Google
– Facebook

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Billig Hårtransplantation
Esromgade 15
2200 København N

Telefon: 71709028
(man-fre 09:00-17:00)

E-mail: info@billig-hårtransplantation.dk
(Svar indenfor 24 timer)

Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hårsituation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28