Hårtransplantation Tyrkiet - specialister i FUE hårtransplantation
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Hårtransplantation Tyrkiet

Der er mange grunde til at få udført hårtransplantation Tyrkiet. I Danmark er FUE hårtransplantationer begyndt at blive mere og mere almindelig, men på årsbasis bliver der foretaget lige så mange hårtransplantationer i Danmark som der bliver udført i Tyrkiet om dagen. Derfor er Tyrkiet er foregangsland for FUE metoden, og Hospitalet er specialiseret i hårtransplantationer.

FUE hårtransplantation tyrkiet

Grunde til at vælge hårtransplantation Tyrkiet

  • Verdensklasse service på hospitalet
  • Højt kvalificerede og certificerede læger
  • Den mest avancerede teknologi
  • Bedste fremgangsmåde og anerkendte behandlingsmetoder
  • Sikkert og trygt

Hårtransplantation i Istanbul

Vi har nøje udvalgt klinikken i Istanbul i Tyrkiet, fordi de er eksperter i FUE hårtransplantation, har certificerede læger med mange års erfaring og leverer service og resultater i verdensklasse. Eftersom at populariteten af hårtransplantationer i Tyrkiet er meget højere end i Danmark kan man udføre det til en billigere pris, og generelt er serviceydelser billigere i Tyrkiet, men dette betyder dog ikke, at kvaliteten bliver forringet. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at der er en sammenhæng mellem prisen og kvaliteten, og at denne serviceydelse er prissat for højt i Danmark. Vores hårtransplantation Tyrkiet er et anbefalelsesværdig tilbud til dig, der søger en at få din transplantation i Tyrkiet, men er i tvivl om hvilken læge eller hvilket hospital du skal vælge.

Hårtransplantation Tyrkiet

Med vores pakke har vi sørget for at hårtransplantationerne bliver udført af kvalificerede læger på moderne klinikker i Istanbul. Vi ved, hvor svært det kan være at træffe beslutning om en læge og et hospital, især når de er i et andet land. Derfor har vi undersøgt mulighederne og valgt hospitalet i Tyrkiet for dig. Her får du muligheden for at blive behandlet af de bedste og førende indenfor hårtransplantationer. Lægerne på klinikken er dygtige til engelsk og du får tilmed tilknyttet en kontaktperson, der er med under hele forløbet. Kontaktpersonen er med når du kommer til hospitalet og vil vejlede dig og hjælpe dig, hvis du har tvivl eller spørgsmål undervejs.

gratis online-konsultation

Ferie i forbindelse med hårtransplantation

Mange af vores klienter tager deres partner med på turen og får en ferie i forbindelse med hårtransplantation i Tyrkiet. Istanbul er en smuk, historisk by, som er adskilt af Bosporusstrædet, der adskiller Europa fra Asien. Der er meget at se i både den asiatiske bydel og den europæiske bydel. Hvad de to bydele har til fælles er en masse spændende kultur, smuk kunst, inspirerende arkitektur og lækker mad. Tyrkerne har et venligt sind og det møder man især i Istanbul. Læs mere om Istanbul og få inspiration til jeres ferie på istanbul.dk.

Erfaringer fra Tyrkiet

I Tyrkiet er der mere end 240 klinikker og mange af dem tilbyder billige hårtransplantationer. Vi har valgt en anerkendt klinik og vores klienter har haft gode oplevelser med deres ophold og selve hårtranslationen. Du kan se før og efter billeder og læse mere om tidligere kunders erfaringer her. Mange mennesker rejser til Tyrkiet fra forskellige steder verden over for at få udført deres hårtransplantationer, og det er med garanti, fordi Tyrkiet har nogle af verdens førende klinikker og ved at vælge vores pakke sikre du også at du får den bedste hårtransplantation udført.

Hør mere om hårtransplantation Tyrkiet

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om, hvilke muligheder du har og tage en uforpligtende samtale om din hårtransplantation. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og vi ringer dig også op, hvis du synes vores tilbud lyder interessant. Indtast dit navn, nummer og e-mail i kontaktboksen, så sørger vi får, at du får besvaret alle dine spørgsmål. Du kan også allerede nu uploade dine billeder og beskrive dit hårtab nærmere, så kigger vores læger på dem og vurderer, hvor mange grafts du skal have overført. Vi ser frem til at hjælpe dig.

gratis online-konsultation

Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian
Trustpilot

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hår-situation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28