Kundeudtalelser — Billig Hårtransplantation
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Kundeudtalelser

Før og efter hårtransplantation Den 26. oktober 2016 rejste jeg til Istanbul, hvor jeg fik udført en hårtransplantation. Der er nu gået 6 måneder efter min hårtransplantation og resultatet er endnu bedre end jeg havde turde håbe på. Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning, at få udført en hårtransplantation.

Jeg er samtidig glad for at jeg valgte Billig-hårtransplantation, som har været meget professionelle i hele forløbet. Hospitalet i Istanbul, hvor hårtransplantationen foregik havde et fantastisk højt niveau og både læger og sygeplejersker var utrolig kompetente. Jeg vil også rose Rabia som var min kontaktperson under opholdet. Hun var utrolig servicemindet og gjorde at jeg følte mig tryg under hele forløbet.

Nayeem, 43 år

Før og efter billeder gertSå er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds.Jeg synes stadig at jeg kan mærke nogle nye skud der komme op her og nu.

Gert, 50 år

hårtransplantation resultat christian Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse, og Lars fra billig-hårtransplantation.dk har været en opløftende oplevelse.

Fra dag ét hvor vi talte om muligheder, til de opfølgende samtaler i ugerne efter indgrebet. Det er et stort skridt at rejse til Tyrkiet gor at få foretaget et kosmetisk indgreb i dit ansigt, men jeg har aldrig fortrudt!

Christian, 32 år

hårtransplantation resultat alexanderJeg undergik min transplantation i sommeren 2017, og derfor er det stadig meget nyt for mig. Indtil videre synes jeg at forløbet har været super godt, og jeg har følt mig velkommen og tilpas hele tiden.

Især op til selve hårtransplantationen følte jeg at billig-hårtransplantation.dk var meget opmærkesomme på mig og mine behov. Selve operationen foregik upåklageligt. Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelige resultat.

Alex, 28 år

Fra første dag jeg kontaktede Billig-hårtransplantation for at planlægge min operation og frem til efterbehandlingen, har kommunikationen været super god. Lars fra Billig-hårtransplantation skrev og ringede både før og efter operationen, for at sikre at alt gik efter planen – dette er yderst betryggende. Min ankomst til Istanbul juni 2017 gik præcis efter planen, og min kontaktperson Rabia fra Centrium Hospital var utrolig imødekommende og venlig – jeg følte hele tiden, at jeg var i gode hænder.

Selve hårtransplantationen var smertefri, men der kom som forventet lidt hævelse de første dage efter operationen, hvilket er helt normalt. Allerede dagen efter hårtransplantationen kunne jeg se min nye hårgrænse, og nu ser jeg frem til de kommende måneder for at se udviklingen, som jeg er utrolig optimistisk omkring. Jeg kan klart anbefale Billig-hårtransplantation, som har et utrolig velfungerende samarbejde med Centrium Hospital.

Amin, 30 år

Før og efter thomas

Thomas, 34 år

Jeg fik udført en hårtransplantation i begyndelsen af 2016. Nu er mit hår vokset ud og jeg er utrolig glad for resultatet og jeg har fået mine forventning fuldt ud indfriet. Behandlingen var smertefri og jeg blev informeret om hver detalje og mit hår begyndte at vokse efter ca. tre måneder, som jeg fik at vide. Jeg er tilfreds med oplevelsen og resultaterne.

Omar, 29 år

Har selv været igennem turen for 3 uger siden, og må sige at personalet i Tyrkiet var meget professionel og yderst serviceminded. Jeg er yderst tilfreds med resultatet, og giver en anbefaling på 5 ud af 5*

Tahir, 43 år

Jeg fik udført en hårtransplantation i begyndelsen af 2016. Nu er mit hår vokset ud og jeg er utrolig glad for resultatet og jeg har fået mine forventning fuldt ud indfriet. Behandlingen var smertefri og jeg blev informeret om hver detalje og mit hår begyndte at vokse efter ca. tre måneder, som jeg fik at vide. Jeg er tilfreds med oplevelsen og resultaterne.

Omar, 29 år

Jeg vil helt sikkert anbefale andre, at få udført en hårtransplantation på Centrium hospital. Jeg fik udført en hårtransplantation på Centrium hospital. Rabia var meget nyttig før og efter behandlingen, og kontrollerede altid, at jeg var ok og altid tilgængelig, hvis jeg havde spørgsmål. Lægerne på hospitalet og Rabia fik mig til at føle mig meget komfortabel. Under behandlingen kontrollerede lægerne altid, at jeg var ok, de gjorde et fremragende arbejde. Vil bestemt anbefale hospitalet til andre, der påtænker at få udført en hårtransplantation.

Paul, 35 år

gratis online-konsultation

Summary
Review Date
Reviewed Item
Billig Hårtransplantation
Author Rating
51star1star1star1star1star
Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian
Trustpilot

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hår-situation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28