Hårtransplantation pris - vi har én samlet pris uanset antal overførte grafts
Tak for din tilmelding til en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Read about hair transplantation Cookies Ring hvis du har spørgsmål: +45 71709028

Hårtransplantation pris

Hårtransplantation pris er et vigtigt element og derfor har vi én fast pris – det eneste du selv skal sørge for er at bestille en flybillet t/r til Istanbul i Tyrkiet. Udover det sørger vi for, at alt andet bliver planlagt og tilrettelagt for dig.

Pakken koster 17.999,- og du får:
Naturligt og permanent resultat med den højt avancerede
FUE teknologi i samspil med PRP behandling
Flot resultat og sundt hår, der fortsætter med at gro resten af livet
Transplantation under lokalbedøvelse, uden smeter, sting eller ar
Maksimalt antal hårtransplanter overført på én gang (op til ca. 4500 grafts – prisen er den samme uanset antal af grafts)
Alle omkostninger på hospitalet
Tre overnatninger på 4-stjernet hotel
Kørsel mellem lufthavnen, hospital og hotel
Kontaktperson under hele forløbet

Få en gratis og uforpligtende online-konsultation hos billig-hårtransplantation.dk. Når vi har talt sammen om, hvad der er bedst for dig og hvilke muligheder der er, går vi herefter igang med planlægningen af din rejse. Vi ordner alt, så det eneste du skal tænke på er at komme afsted til Tyrkiet og få udført din hårtransplantation på vores klinik i ro og mag.

Hårtransplantation pris i Tyrkiet

Forløbet i Tyrkiet er simpelt, og du kan læse mere om det i detaljer på vores side om behandlingen. Der mulighed for at forlænge opholdet i forbindelse med en ferie, men et forløb foregår på normalvis sådan, at på første dagen, flyver du til Istanbul, hvor din chauffør henter dig i lufthavnen og du bliver kørt til dit hotel. Anden dag er dagen for selve hårtransplantationen.

Hårtransplantation pris

Din chauffør henter dig på hotellet og kører dig til hospitalet, her vil erfarne læger udfører din hårtransplantation, hvorefter du bliver kørt tilbage til hotellet. Din sidste dag i Istanbul vil du blive kørt fra hotellet til klinikken til din sidste samtale med lægen. Bagefter vil du blive kørt til lufthavnen med mindre du har bestemt dig for at blive i Istanbul længere tid.

Hvis du har nogle spørgsmål eller der er noget som du er i tvivl om er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at forstå pakken, proceduren eller prisen eller noget helt fjerde, der ikke giver mening. Ring til os i dag på tlf. 71709028.

gratis online-konsultation

Billig hårtransplantation før og efter resultater Jeg har fået mit gamle hår tilbage og er utrolig glad for at jeg tog den beslutning. Nayeem, 43 år
Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder Under hele forløbet følte jeg mig i sikre hænder. Glæder mig til at se det endelig resultat. Alex, 28 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår, der er gået over alt forventning jeg er meget tilfreds. Gert, 50 år
Så er der gået 11 måneder siden jeg fik mit nye hår Det her er det bedste jeg har gjort for mig! Jeg har i mange år været ked af min hårgrænse. Christian
Trustpilot

Jeg ønsker at høre mere

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om din hår-situation. Vi fortæller om mulighederne, behandlingen og besvarer dine spørgsmål. I fællesskab finder ud af, hvad der er bedst for dig.
Tlf. 71 70 90 28